Šta je novo?

asus n6200

• Začetnik teme dawson
  • Datum pokretanja
D

dawson

Guest
Imam problema sa asus n6200 128mb grafickom.Instalirao sam njegove drajvere sa cd-a i najnovije nVidia drivere 81.85.Sve mi radi,znaci sve igre...ali mi ne radi nikakav video na racunaru(dvd,divx,mpg,avi...)nista od toga.Instalirao sam sve decodere znaci sigurno nije do toga!Jednostavno kada ukljucim nesto od tih fileova blokira mi comp i moram da ga restartujem.
Sto se tice konfiguracije imam amd athlon 2400+, 512mb ddr rama,maticna gigabyite AGP 8X...Molim Vas pomozite mi ako znate u cemu je problem!?

Poslednja izmena:
meni se to javljalo kada sam imao instaliran win2k3server,koji win imas?

Poslednja izmena:
AyS^ je napisao(la):
meni se to javljalo kada sam imao instaliran winxp64bit (corporate)
Ja imam instaliran Windows XP professional SP2 tako da nije do toga.Cak sam i reinstalirao windows i ponovi mi isto to radi!Probao sam i sa SP1 isto...

Ej veruj mi da mi se isto desava vec sa tri razlicite graficke i ovi iz servisa me prave budalom. Kazu da kod njih sve radi kako treba i nece da ih reklamiraju. A probao sam na preko 5 ploca sa preko 5 razlicitih drivera... Kodeke nisam menjao, ali mozda je do njih! Probacu, mada sve (ali bas sve) graficke rade sa tim kodecima i u toj kombinaciji (WinXP SP1, DirectX 9.0c, Divx 3, 4, 5.21, xVid...). Stvarno sam se iznervirao, evo vec 3 komada u servisu (vise ih ne uzimam :)).

Javi ako resis problem, moze? Ja cu javiti ako ja pre resim... :wave

Da nemas instalirano nesto od onih ultra-mega-giga :D pack-ova sa codec-ima, tipa Nimo?

uNesc0 je napisao(la):
Ej veruj mi da mi se isto desava vec sa tri razlicite graficke i ovi iz servisa me prave budalom. Kazu da kod njih sve radi kako treba i nece da ih reklamiraju. A probao sam na preko 5 ploca sa preko 5 razlicitih drivera... Kodeke nisam menjao, ali mozda je do njih! Probacu, mada sve (ali bas sve) graficke rade sa tim kodecima i u toj kombinaciji (WinXP SP1, DirectX 9.0c, Divx 3, 4, 5.21, xVid...). Stvarno sam se iznervirao, evo vec 3 komada u servisu (vise ih ne uzimam :)).

Javi ako resis problem, moze? Ja cu javiti ako ja pre resim... :wave
E gledaj nadosao sam na nesto,idi display properties pa na advanced i kasnije jezicak Troubleshoot i stavi hardvare acceleration na NONE i probaj onda da li ce ti raditi!Ja mislim da se mesaju nVidia drajveri i directX 9.0c nesto smeta jedno drugom ali jos u potpunosti nisam nadosao.Kada stavim ovo na hardvare acceleration None onda mi radi video ali ne bas u tom kvalitetu u kom mi je radio pre sa starom grafickom.Ako nadodjes na neko bolje resenje javi!

Garant si instalirao sve moguce i nemoguce codec-e...Deinstaliraj sve shto imash,a ostavi samo Divx i Xvid.

Poslednja izmena:
Perodeformero je napisao(la):
Garant si instalirao sve moguce i nemoguce codec-e...Deinstaliraj sve shto imash,a ostavi samo Divx i Xvid.
Ne boj se nije u tome frka...reinstalirao sam ceo win i instalirao sam samo divx i xvid.Nije u tome problem!

I i dalje zeza? :trust:

Ne preostaje ti nista drugo nego da iscupas karticu i ubodes je kod nekog drugara, al' mi sve to deluje bas neverovatno, pogotovo sto je i uNesc0 pomenuo isti problem... :trust:

Nazad
Vrh Dno