Šta je novo?

Asus N61JV

Imam problem da ukljucim Wirless. Drajveri su Atheros oni sa prethodne strane sto je okacio neko link... Problem je sto ni na FN+F2 kombinaciju i na dugme na laptopu ne mogu da ukljucim wifi. Cak i u control panelu, u windows mobility centar , wireless ne mogu da ukjlucim... Do cega ovo moze da bude, znam da je pre redovno radilo. Kako da znam da nije kartica otisla?

Pali li se signalna lampica kad je prebaciš u položaj on?

Pali li se signalna lampica kad je prebaciš u položaj on?

Ne pali se,izgleda da je tu otisao Atheros wireless kartica,juce dok sam ga forsirao dobio sam par blue screen-ova. Danas ga saljem u servis, pod garancijom je

Ovo je zlo sta (ne)rade ovi u servisu, vec 3 nedelje sam bez laptopa, nikako da srede usrani wifi adapter, kao da je ne znam kakav kvar:smackbum:

PS: zanima me u kom rangu sa desktop karticom je GeForce 325M sto se nalazi u njemu?

Kažeš da ovi iz zvaničnog Asusovog servisa (sa linka koji sma stavio) i koji inače 90% kvarova po njihovim rečima rešavaju u roku od 48-72 sata, drže 3 nedelje računar zbog wifi adaptera?

Što se tiče grafičke uvek je ona na laptopu slabija čak i kad ima identičnu oznaku na sebi, ovde imaš zanimljiva poređenja za grafičke na laptopovima:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html

Kažeš da ovi iz zvaničnog Asusovog servisa (sa linka koji sma stavio) i koji inače 90% kvarova po njihovim rečima rešavaju u roku od 48-72 sata, drže 3 nedelje računar zbog wifi adaptera?

Što se tiče grafičke uvek je ona na laptopu slabija čak i kad ima identičnu oznaku na sebi, ovde imaš zanimljiva poređenja za grafičke na laptopovima:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html

Da,da bas oni. Pricao cale s njima na tel. poslao sam laptop u ponedeljak, bio je cele te nedelje tako 'stojao', da bi naredne nedelje tek narucili adapter koji im valjda do sad nije jos stigao. Sad cu ih zvati jos jednom., poludeo sam

Naravno to za grafe znam da ista oznaka kao da desk. znaci da je slabija, ipak je to mobile verzija

Posto mi jos ni traga ni glasa od laptopa, po novom zakonu o potrosacima posle koliko dana mogu da zahtevam nov? Evo mesec dana vec, sramota za servis, ogadio mi se i Asus i sve:smash::mad:

Posle 42 dana mi je stigao laptop sa servisa iz Kimteca. Sta reci osim strasno, laptop je klasicno vracen prljav i prasnjav i jos su mi izgubili krpicu za ekran sto stiti, unutra u laptopu zaboravljen piratski win7 sa svim crackovima. Problem je bio wifi adapter i vidim da su stavili Realtecov umesto Atheros, i pametnjakovici su instalirali Intelov softver sto nema veze sa ovim...sad mene zanima kako da skinem drajver/program preko koga lepo mogu da ocitam sta hvata od signala i to... Skinuo sam realtecov wifi drajver ali nema nista, ukljucim wireless i sad svetli antenica ali trebalo bi da ima neki softver da vidim, secam se pre na MSI sam imao atheros adapter i kad inst. lepo dole stoje sve opcije a ovde nista

Drug, ajde please pošalji mi na pm seriski broj tog laptop-a. Hteo bih da ispitam ovaj slučaj. Hvala ti unapred. :)

:wave:

Drug, ajde please pošalji mi na pm seriski broj tog laptop-a. Hteo bih da ispitam ovaj slučaj. Hvala ti unapred. :)

:wave:

Na moj laptop mislis? Zasto? Da ne radis u KimTec-u mozda :p... Zgrozen sam nasim servisima, citao sam i da za MSI servis je uzasan

Ne radim u Kimteku, ali mogu da proverim ovaj slučaj, molim te pošalji mi seiski broj tog laptopa da vidimo šta je tu bilo.

Reinstalirao sistem, sve normalno podesio drajvere, kad tup opet ista stvar sa wirelessom, nece da radi, igleda da imam falican laptop koji 'jede' wireless adapter. Reklamiracu i trazicu nov laptop ne zanima me

Drug opet možeš mi poslati seriski broj tvog laptopa?

Cekaj brate sad sam u frci oko ovog... cekam ga 40 i kusur dana da bi wirelles radio 2 dana, reinstalirao sistem i sve uredno instalirao drajvere da bi opet ista stvar kao prvi put kad je crkao.... Falican je definitivno, maticna ploca mu ne valja cim nijedan wireless adapter ne radi kako treba Atheros je bio fabricki i sad Realtec

Ne razumem šta ti je teško da Spacemasteru daš podatak o serijskom broju laptopa.
Ne mora neko da radi u Kimteku da bi ti pomogao, možda, na primer, mogu nešto učiniti i oni koji rade za ASUS.
Čovek već 3 dana traži ( lepo te moli ) da se nakaniš da mu pošalješ taj podatak da bi ti koliko može pomogao-da smatra da ne može ništa da učini ne bi se ni interesovao.

Covek radi za Asus i moze ti resiti problem daj mu seriski:)

Ne razumem šta ti je teško da Spacemasteru daš podatak o serijskom broju laptopa.
Ne mora neko da radi u Kimteku da bi ti pomogao, možda, na primer, mogu nešto učiniti i oni koji rade za ASUS.
Čovek već 3 dana traži ( lepo te moli ) da se nakaniš da mu pošalješ taj podatak da bi ti koliko može pomogao-da smatra da ne može ništa da učini ne bi se ni interesovao.

Sta oces ti??? Ja cu odluciti kome cu dati serijski a kome ne! I dao sam mu tako da end of story sa serijskim od laptopa

A da li je moguće stvarno da postoje ljudi koji šalju fake postove kako bi blatili neke brandove, kao ovaj Snake? Lik je ladno izmislio celu priču.
Sad bi trebalo proveriti po IP adresi odakle je, ne bih se čudio da je sa domena nekog od proizvodjača laptopova....

neverovatno.

A da li je moguće stvarno da postoje ljudi koji šalju fake postove kako bi blatili neke brandove, kao ovaj Snake? Lik je ladno izmislio celu priču.
Sad bi trebalo proveriti po IP adresi odakle je, ne bih se čudio da je sa domena nekog od proizvodjača laptopova....

neverovatno.

Ko si sad ti, nikakvi fake postovi nisu u pitanju, Asus je bio falican, Kimtec teglio sa popravkom i to je to... Sta oces ti koji djavo???
Tnx Spacemaster-u:D

Ko si sad ti, nikakvi fake postovi nisu u pitanju, Asus je bio falican, Kimtec teglio sa popravkom i to je to... Sta oces ti koji djavo???
Tnx Spacemaster-u:D

Druže, ti ili si neki hejter po opredeljenju, ili si fejker, ili si brate nešto nedefinisano, čudno i neprirodno.
Ovde si pljuvao kao lud po nekom brandu, navodno za notebook koji si kupio svojim parama.

Kad ti se ponudila pomoć, ono što kažu drugarski i domaćinski, ti si krenuo da menjaš priče i da eskiviraš, da se ljutiš i potežeš neke čudne reči i šta ti ja znam šta.

To jednostavno nije normalna, prirodna reakcija.

Verujem da si fake, 100%.

Ajde ćao.

Kao prvo, tek posle 3-4 dana sam skontao post gde se Spacemaster ponudio pomoci, jer studiram a tamo gde sam nemam net, razmenili smo par PM poruka i dao sam mu serijski... Sta je problem sa tobom, kakve promene price. I sto bi pljuvao po Asusu kad je laptop best buy za te pare. Da ja sam fake, ovo pise robot iz Toshibe :p Ajde pali budalo :D PS sa laptopom je sve sredjeno

Poslednja izmena:
Mozda je preterano ali da mi se pojavi neki lik i pocne sa pricom da sam fejkovao pricu i sve ostalo... pa kako da reagujem, ako nije imao nista pametno napisati nek ni ne gleda ovu temu?? Ne znam jel treba mozda da slikam one otpusnice od Kimtec-a i ostale papire da bi dokazao da je istina, i kakvo pljuvanje po Asusu on spominje, rec Asus nisam uzeo u svu ovu diskusiju o problemima a ne pljuvanje po brandu

Kao prvo, tek posle 3-4 dana sam skontao post gde se Spacemaster ponudio pomoci, jer studiram a tamo gde sam nemam net, razmenili smo par PM poruka i dao sam mu serijski... Sta je problem sa tobom, kakve promene price. I sto bi pljuvao po Asusu kad je laptop best buy za te pare. Da ja sam fake, ovo pise robot iz Toshibe :p Ajde pali budalo :D PS sa laptopom je sve sredjeno

Očito opšta kriza, pogodila i brojčano stanje moderatora na ovom forumu.

Ranije su moderatori reagovali odmah kad neko divlja po forumu, a kamo li da vredja korisnike ovakvim rečima kao gospodin Snake AKA kontroverzna ličnost.

Nisam prozvan a nisam ni administrator ni moderator na ovom forumu, i iako je jasno frustracija zbog problema koji imaš ipak smatram da je ovakav ton neprimeren prema drugim korisnicima, i nadam se da ćeš se složiti

bump

Ljudi se taman smire a ti tako :smash:

ljudi ja bih molio za malu pomoc,
naime imam asus n61 jq sa i7 i problem mi se pojavljuje u igrama koje pokusam da igram,
narodski receno, problem je u tome sto komp "skrati" ekran na 4:3, ( u podesavanju na samim igrama je u full rez i na full screen ) tako da mi ekran "popunjen" igrom samo u sredini dok je na levoj i desnoj strani ekrana samo crno!!!

Vrh Dno