Ti zuji procesor? ja ga samo zbog toga necu uzeti...dao bi i 100e vise samo da mi ne zuji. A za numericku vidi u biosu, mozda ima boot nuber lock ili tako nesto...
Da li će ga dobijati ponovo u laptop centru, zna li neko? Trenutno mu je status "rasporodat".
Ti zuji procesor? ja ga samo zbog toga necu uzeti...dao bi i 100e vise samo da mi ne zuji. A za numericku vidi u biosu, mozda ima boot nuber lock ili tako nesto...
i3, 500Gb, 4 Gb DDR3, Nvidia 335m. Bese akcija u Laptop centru.
Nestalo svima :d
Nego ja trenutno pucam od besa. Pokusavam da igram C&C generals- Zero:Hour ali sanse za to su male. Na lapu mi on IZ NEKOG razloga non stop izgleda pali na integrisanoj da radi. I kad udjem u igru ne da seca... Iako ukljucim da je prioritet High-performance nVidia GPU aktivan, i dalje isto. Nelogicno je da Crysis 2 radi ko od sale a ovo sr*** staro 10-tak godina nece. Nemam pojma sta i kako pa ako neko ima resenje da iskljucim int gpu skroz, neka kaze. 'fala
Probaj aktiviraj maximum performance na FN+Space ...Nestalo svima :d
Nego ja trenutno pucam od besa. Pokusavam da igram C&C generals- Zero:Hour ali sanse za to su male. Na lapu mi on IZ NEKOG razloga non stop izgleda pali na integrisanoj da radi. I kad udjem u igru ne da seca... Iako ukljucim da je prioritet High-performance nVidia GPU aktivan, i dalje isto. Nelogicno je da Crysis 2 radi ko od sale a ovo sr*** staro 10-tak godina nece. Nemam pojma sta i kako pa ako neko ima resenje da iskljucim int gpu skroz, neka kaze. 'fala
Probaj aktiviraj maximum performance na FN+Space ...
jos jedan delimicno zadovoljan vlasnik n53jn, optimusom nikako nisam zadovoljan jer ga, kao i svaku "novu" tehnologuju, linux ne podrzava i osudjen sam na povratak na windows...
stoje zamerke za cviljenje procesora ali u zaista tihim sredinama i nesto losiju tastu i monitor...
totalno sam prezadovoljan ovim laptopom. u pocetku sam bio malo zbunjen zbog optimus tehnologije ali za ovih mesec dana kolko ga imam sam savladao ovu tehnologiju i mislim da je dosta dobra. baterija sa svim podesavanjima moze da izgura i do 4 sata naravno samo surfovanje po netu i tako neke sitnice, dok za igranje igrica verovatno oko 1-2 nisam probao, sto sa bilom kojom drugom baterijom od 4400 mAh mislim da nebi moglo da izgura. Crazsis 2 sigurno radi pefektno isprobao, dok npr neke starije igice ne mogu da se igraju heroes 3 itd,ne znam sto, mozda je to i do windowsa... sto se tice zujanja procesora retko ga kad cujem ali to zujanje ne moze svako da cuje, ja ga cujem dok devojka ne. za razliku od laptopa koji ima moj zet i neke druge laptopove ovaj je pretih, ne pregrejava se kao ostali i za pare koje sam ga uzeo mislim da nema bolji. dobro osvetljenje displeja, tastatura dobra bez zamerki. non stop je ukljicena nvidijina graficka, sem kad ga drzim na bateriji. tolko od mene. pozz
ja ne znam kako je moguce da ti drzi 4 h kada do sada nikom ne drzi preko 2 h, pa ni meni do duse model sa I5 [email protected] fabricki bez oc-a bat mi traje tacno 1.57h i nema sile da izdrzi vise cak ni sa batt saver, koji ukljuci neki beli wallpaper pogasi aero itd... A da toliko traje inace kada stavim da se skida nesto i ugasim display ... bat mi traje jako malo i to je po meni minus za ovaj LT...
TO o čemu pričaš se zove ASUS ExpressGate odnosno pokreće se linux aplikacija
Više o tome imaš ovde:
http://en.wikipedia.org/wiki/Splashtop
a video možeš da vidiš ovde:
http://asusn71.blogspot.com/p/video_3225.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari