Šta je novo?

Asus N50Vn

zastarela tema, ali ja videh pomenuti asus za 58000 dinara, sutra naruchujem ako ga ima na lageru... po meni, nema idealnije kupovine za te pare... videcemo kako ce se pokazati, za sada imam samo pozitivna iskustva sa asus laptopovima, a tu je ipak i podrska za XP sto mi zasad itekako odgovara...

Jel neko instalirao Windows 7 na ovaj notebook?? i kako radi,gde da nadjem sve potrebne drajvere itd itd??

zanima me da li na ovaj model:
ASUS X71SL-7S010
može da se instalira windows XP?
http://www.itsvet.com/proizvod/asus...w-17.1-wxga+-freedos/comp_comp_laptop/20/2647
nadam se da mi neko može pomoći, treba hitno da kupim laptop,
putujem za 7 dana na duži period, nemam vremena da prelazim da se učim
na vistu i neophodna mi je jaka grafika!
ukoliko neko može da predloži i neki bolji model do 750€ (XP se podrazumeva)
samo napred. moram do ponedeljka da se odličim.
hvala

Poslednja izmena:
koliko sam do sada pratio asusove laptopove, znam da skoro svi imaju oficijelnu podrsku za xp na asusovom sajtu, sto znaci da drajveri postoje.

Malo da ozivim temu... :)

Nisam posebno obracao paznju na kvalitet zvucnika do sada ali u poredjenju sa bilo kojim laptopom ima dosta losiji zvuk...kao da nema bas nikakve "basove"... Intesuje me da li je to normalno kod ove serije ili nesto nije u redu sa mojim primerkom...

Da li jos neko ima problem sa slikom na monitoru?
Drug i ja smo uzeli isti model pre skoro dve godine i pre jedno dva meseca poceo je da se javlja problem sa ekranom. Kad se monitor podigne u nekim polozajima ekran postane beo sa nekim linijama poprecno i uzduzno. Kad se ekran malo pomeri slika postane normalna, kao da je kabel koji ide do displeja napukao. Zanimljivo je da nam se problem javio u skoro isto vreme. Da li jos neko ima (imao) ovaj problem?
Postoji li u NSu neki dobar servis kod kojeg bi mogli da popravimo ovo?

Nazad
Vrh Dno