Šta je novo?

Asus MW221U

Eeee,bio sam u nekoj frci pa nisam imao vremena! A uostalom neznam sta vi ocete.
Ja sam uporedjivao sliku ovog asusa i samsunga 225bw i samsung je mozda za trunku bolji.
To znaci da kada imate samo jedan monitor kod vas kuci na stolu to se nemoze primetiti.
Evo ponavljam po 1000-diti put ako mozete da nabavite verziju bez duhova onda je ovaj monitor skroz super!!!(best buy)
p.s. ja trenutno jurim ove u kimteku da mi update-uju firmware,ali tek treba da im stigne programator,pa ce mo videti.A do tad iskljucim overdrive i to je to.
A ko vam nije dovoljno imate na google-u par review-a pa vidite.(samo mislim da u nekum od njih previse ga ocrne za kvalitet slike,dok u nekim ne).

pozz :wave:

Poslednja izmena:
pa kazu da je greska,)
izvinte to nam je nabavna sa pdvom a mi zaradjujemo 60e na njemu, sta cete mora od neceg da se zivi:trust:

Prekini vise da spamujes po forumu sa svojim nezadovoljstvom lokalnim IT trzistem. Sam si vise puta naveo da uvozis komponente koje ti trebaju, ne znam sta se onda toliko bunis...
Svaki drugi post ti je pljuvanje po domacim firmama i njihovim "prepumpanim" marzama, a sto je najgore nemas pojma sta pricas.
Shvatili smo covece sta si hteo da kazes, prekini vise!

Svaki tvoj buduci post na tu temu cu brisati a ti ces biti adekvatno kaznjen po pravilima foruma.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Prekini vise da spamujes po forumu sa svojim nezadovoljstvom lokalnim IT trzistem. Sam si vise puta naveo da uvozis komponente koje ti trebaju, ne znam sta se onda toliko bunis...
Svaki drugi post ti je pljuvanje po domacim firmama i njihovim "prepumpanim" marzama, a sto je najgore nemas pojma sta pricas.
Shvatili smo covece sta si hteo da kazes, prekini vise!

Svaki tvoj buduci post na tu temu cu brisati a ti ces biti adekvatno kaznjen po pravilima foruma.

Pozdrav

Kao prvo ne uvozim nista jer se ne bavim tim poslom niti me interesuje jer i ja kupujem ne tamo gde je najjeftinije nego tamo gde mislim da su ljudi najkorektniji jer i sam planiram da kupim u Eurolinku monitor jer sam cuo da moze i da se proba. A to sto sam prokomentarisao cenu koja je greskom uneta je bila samo opaska a ne ljutnja i grdnja. A kao drugo IZVINJAVAM se svim IT uvoznicima, prodavcima i preprodavcima ako im to nesto znaci...

da li neko zna da li na ovom monitoru moze da se menja ugao gledanja po horizontali,nadam se da znate na sta mislim

da ne otvaram novu temu,a tice se ovog monitora,da li postoji kabal,koji sa jedne strane ima jedan ulaz dvi,koji je nakacen na ulaz u monitor,a na drugoj 2 * dvi na koje bih kacio dva uredjaja,u mom slucaju konzolu i pc.hvala

Nazad
Vrh Dno