Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

Pa jel to normalno da stalno stoji? Nervira me što ne mogu da je pomerim!

Poslednja izmena:
Glupost! Kao da bih ja stalno želeo da unmount - ujem karticu!

S obzirom da me je silikonska zaštita za Alcatel 997 koštala 900 dinara, više nego vredi. Dobro je zaštićen tablet, nema pomeranja kada se stavi, sa poklopcem je na magnet. Mali problem je otežan pristup za dugmad za uključivanje i zvuk.
Koliko vidim može se poručiti i za 6-6,5$. A ima i drugačijih modela.
Sad kada je stigla, razmišljam o sličnoj sa bluetooth tastaturom, isto ima ne ebay-u.

S obzirom da me je silikonska zaštita za Alcatel 997 koštala 900 dinara, više nego vredi. Dobro je zaštićen tablet, nema pomeranja kada se stavi, sa poklopcem je na magnet. Mali problem je otežan pristup za dugmad za uključivanje i zvuk.
Koliko vidim može se poručiti i za 6-6,5$. A ima i drugačijih modela.
Sad kada je stigla, razmišljam o sličnoj sa bluetooth tastaturom, isto ima ne ebay-u.
5.98$ :)
http://www.ebay.com/itm/321184755036

Uzeo sam zeleni, pa javljam utiske kada stigne.

Poslednja izmena:
Ma odlična je to futrola, ja koristim crnu već mesec dana, jedino što ne pali i ne gasi ekran.

Moze, provereno.

Rade obe varijante.

Koja je svrha rutovanja, kada mogu i bez njega da se instaliraju narodne verzije .apk?
Dugo koristim IOS, pa nisam bas upucen. Ne mislim da palim vatru za i protiv.
Da li je jedina prednost root, sto moze da se brise bloatware ili mi je nesto promaklo? :)

Da, TB ne radi bez root-a.

Koja je svrha rutovanja, kada mogu i bez njega da se instaliraju narodne verzije .apk?
Dugo koristim IOS, pa nisam bas upucen. Ne mislim da palim vatru za i protiv.
Da li je jedina prednost root, sto moze da se brise bloatware ili mi je nesto promaklo? :)

Za neke programe je neophodan root da bi radili, nebitno da li je verzija 'narodna' ili ne

Jel probao neko da premotava 720p video u MX playeru? Meni je ranije zamrzavao sliku a sad samo skoči na kraj. WTf? Kad otvorim iz galerije onaj običan plejer mota normalno.

Meni se danas javio taj problem, da mi samo zamrzne sliku, i da neće da premota, već kao da ostane zaglavljen. I to samo kad je uključen H/W+ decider! Čim stavim samo H/W decoder, sve radi sasvim normalno. Tako da, probaj prvo sa tim.

To je to, bas me briga koji je decoder, bitno da radi. :) Hvala.

meni se to zamrzavanje pri premotavanju desavalo na mx-u, pa sam ubacio bs player i vise nemam problema pri premotavanju ;)

Bs player cita titlove?

showthread.php

Evo i custom recovery-ja. Kazu da ima jos nekih sitnih gresaka koje treba da se ispeglaju ali bitno da su ga ubacili. Naravno, svega toga ne bi bilo da nije onog Rusa. :klanjanje:
Valjda ce stvari da se pokrenu sa mrtve tacke sto se tice custom romova.

I ja se nadam da hoće!

Iz čista mira je prestao da mi funkcioniše micro SD slot, jednostavno više ne prepoznaje karticu. I to sve preko noći. Nisam ga ni koristio.

Ipak nije do slota,kad ubacim drugu karticu,prepozna je odmah bez problema.
Ovaj Kingston od 16 GB je prestao da funkcionise preko noci.I kad je stavim u citac,komp je ne prepoznaje.
Ima li sanse da uradim nesto sa njom,ili mi ne gine kupovina nove?

Recuvu i koristim, ali je ni komp ne prepoznaje!

Na žalost, izgleda da je totalno gotova :-( Nadam se da nisi imao neke bitne stvari na njoj.

Na svu sreću nisam!