Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nista posebno nisam radio otkako sam kupio tablet prepoznaje me devedeset posto

google voice oce nekad lose da prepozna reci kada je namesten na srpski
kako si uspeo da ti sve prepozna lepo

Pa vidis da je prepoznao Google VOJSKA umesto voice, tako da ne radi bas 100% idealno 😉

Ali fora je u tome da uvek možeš da kliknes na reč koju je pogrešio i on ti ponuditi dve tri reči slične da ti izabereš koja je dobra i obično se u te dve tri reči se nalazi ta reč koji si ti rekao

Sto se tice baterije uzeo sam tablet jutros u 9 sati u ruke i ne ispuštam do sada a ima 78 posto baterije, šta znači da baterija od prilike drži 11 do 12 sati bez prestanka korišćenja. Upareni wireless i osvetljenje smanjeno skoro do kraja i ovako se dobro vidi sve na ekranu a i meni je prijatnije za oči

Sto se tice baterije uzeo sam tablet jutros u 9 sati u ruke i ne ispuštam do sada a ima 78 posto baterije, šta znači da baterija od prilike drži 11 do 12 sati bez prestanka korišćenja. Upareni wireless i osvetljenje smanjeno skoro do kraja i ovako se dobro vidi sve na ekranu a i meni je prijatnije za oči

Moje iskustvo sa baterijom: stigao je (juče) sa 52% baterije, odmah sam mu instalirao GSam Battery Indicator Pro, drndao sam ga 2 sata, onda poslepodne 3 sata, i uveče 2,5 sata, sve vreme na wirelessu, prilično na bluetoothu, a onda je sa 10% otkazao touch screen, odnosno, prestao je da se odaziva skroz. Na restartu nije hteo da se podigne već je samo pokazivao bateriju sa crvenom indikacijom ispražnjenosti. Čim sam ga prikačio na punjač, regularno se upalio i butovao. Znači, na 10% je gotov (moj Nexus ide i do 1% pre gašenja) i to mi je jedino bezveze. Sa druge strane, prema jučerašnjem korišćenju, a obzirom da je tek prvo korišćenje, što znači podešavanje, instaliranje, jurnjava po netu aplikacija i sl. sa osvetljenjem u power saver modu izgurao bi sigurno preko 10 sati, ili kao što Havijer kaže, prilično sam siguran za 11-12 sati. fantastično.

Nema toliko veze sa temom ali imam jedno pitanje kako da instaliram what's up?

nisam siguran da li mozes posto whatsup koristi br telefona...mozda i gresim
ajde ako moze neko plz da mi odgovori na pitanje koje sam vec postavio ali nisam dobio odgovor
da li smem da obrisem neke fabricke aplikacije posto sam rutovao tablet i koje su te aplikacije

Moze sigurno kada je rutovan telefon ali ja nesto ne želim da ga rutujem. Da li se rutovanjem gubi garancija

Postoji li case sa tastaturom za HD7? Bolje kod nas, ali ako nema onda napolju? Koliko vidim mora bluetooth, ne podrzava USB tastature.

da li jos neko imap roblem sa real racing 3
igra je radila super i kada se updateovala,udjem u nju i krene da skida nekih 800 mb i pred kraj zabode i kaze unable to download files i tako stalno

e i meni je tako bilo,pa ugasim wifi pa udjem u igru i kaze upalite wifi i krene da se skida,ali onda dodje do 775 mb i zakuca i da error a radila je lepo pre updatea :/

skinuo sam stariju verziju i ona radi bez problema sad,jeste malo drugaciji meni pre trke ali nema veze

Uzeo i ja danas u zamenu za crknuti Prestigio 5880 Duo, taj Asus, jos mi ostalo para 🙂
Nije za mene, za musterije, upalio, malo surfovao, pogledao neki video, super, dosta, zadovoljan 🙂

Danas mi se ukocio tablet dok mi je ucitavalo trku na real racing 3! Na dugme za paljenje ne reaguje, niti zajedno volume i dugme za paljenje. Posle 5 minuta se pojavila crna slika i tako stoji vec 2 sata. Jel zna neko kako da ga ugasim? da li da otvaram zadnju stranu pa da vadim bateriju. Ne znam ni kako je to pozadi jer nikad nisam imao tablet. A baterija mislim da nece skoro da se isprazni jer je bio sigurno na preko 60% ako ne i jace.

meni se to desilo u nekoj drugoj igrici i drzao sam power dugme nekih 20 sec i ugasio se

evo ja drzao power dugme i volume down jedno 20 sekundi i restartovao se...

Ja imam problema sa real racing 3. Non stop zaglavi prilikom učitavanja

Три пута сам скидао "Real Racing 3" и увек забоде током учитавања..
Крцка када пробаш да веома благо "увијеш" таблет или ксд покушаш да га подигнеш држећи га за ћошак.

П.С. Јел зна неко како се искључује онај звук када се појачава или смањује јачина звучника? Јако ме нервира...

postadoj i ja ponosni vlasnik ovog divnog uredjaja, prvi utisci odlicni, a vise detalja dok ga malo procackam koji dan 🙂

je l' normalna pojava da, ako ga ugasim kad mu je baterija ispod 25%, nece da se upali ako ga ne prikacim na punjac? normalno radi i kad stigne do 1% baterije, samo sto nece da se ukljuci ako ima ispod 25%

Nzm od kad je to normalno.. Meni nijedan android uredjaj nije funcionisao tako..

Nazad
Vrh Dno