Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Verovatno od radnika koji rade... Mozda je neko uzeo i stavio sebi u dzep i kaze ne dobija se u pakovanju 🙂 Kao sto je bilo ono sa beats slusalicama i HOX-om...

Pa zapecacene su kutije.

Ahahahahah ladno neki ne znaju sta je, i ne kontaju da je stalak tu. :d

ne moze to da zavisi od radnika kad kutija ima providan celofan preko koji mora da se isece da bi se otvorila....da ne bude zabune,nije to neko postolje kao ona to se kupuju,vec je to deo unutrasnjosti kutije koji je namenjen kao stalak i napravljen je od suplje plastike

Da nisam citao ovu temu, ne bih ni znao da sam dobio stalak. Ja sam ga tretirao kao deo ambalaze i nisam ga dvaput pogledao. Mada uzimajuci u obzir (ne)kvalitet plastike stalka i nije nesto posebno.

Sta rade ovi ljudi u CityExpressu nije mi jasno? Juce mi covek maltene pored kuce prosao i zove me posle pet sati da dodjem do susednog grada da preuzmem paket jer je on zauzen, naravno odbio sam i rekao mu nek dodje sutra, na sta je on pristao.
Evo danas je "sutra" a njega nema ni na poruku da odgovori, a ja posle podne nisam kod kuce.... Sramota!

Pa sto si na kraj srca....

Sta rade ovi ljudi u CityExpressu nije mi jasno? Juce mi covek maltene pored kuce prosao i zove me posle pet sati da dodjem do susednog grada da preuzmem paket jer je on zauzen, naravno odbio sam i rekao mu nek dodje sutra, na sta je on pristao.
Evo danas je "sutra" a njega nema ni na poruku da odgovori, a ja posle podne nisam kod kuce.... Sramota!
Video covek da ti se ne zuri pa odneo kuci da ga deca poganjaju malo...
Kad je tako azuran,kako li se tek ponasa kada rukuje paketima? Vr'!

Већ трећи пут инсталирам "Real Racing 3" и сваки пут ми закуца игра док је покрећем. Втф?
Ево једно мало глупо питање, како да искључим ''предиктивни текст'' на овом таблету? И јел се и вама тешко вади Микро УСБ из уређаја? Имам осећај као да ћу извући конектор заједно са џеком.

Dobri ljudi imam problemcic...

Dobri ljudi ,pojavio mi se problem sa softwareom ,tablet prijavljuje (nicim izazvan ) da je pokretac (launcher ) prestao sa radom. Ako na brzinu ne uspem da udjem u meni on to uradi vise puta dok se ne iznerviram pa ga ne restartujem-onda moze da radi normalno a moze opet da zeza. Pojavilo mi se posle instalacije Cleaner Master ,ali bas sam pazio da ne obrisem nesto za sta ne znam sta je.

Ima li neko ideju kako to da resim?

Hvala.

Већ трећи пут инсталирам "Real Racing 3" и сваки пут ми закуца игра док је покрећем. Втф?
Ево једно мало глупо питање, како да искључим ''предиктивни текст'' на овом таблету? И јел се и вама тешко вади Микро УСБ из уређаја? Имам осећај као да ћу извући конектор заједно са џеком.
Prediktivni text iskljucis tako sto odaberes default asus tastaturu ,meni tako shljaka . (Ja sam to pitanje postavio pre par stranica ,niko mi nije odgovorio pa sam babrio i samo taj nacin nasao.)

Moj problem i dalje ostaje:

Dobri ljudi ,pojavio mi se problem sa softwareom ,tablet prijavljuje (nicim izazvan ) da je pokretac (launcher ) prestao sa radom. Ako na brzinu ne uspem da udjem u meni on to uradi vise puta , dok se ne iznerviram pa ga ne restartujem-onda moze da radi normalno a moze opet da zeza. Pojavilo mi se posle instalacije Cleaner Master ,ali bas sam pazio da ne obrisem nesto za sta ne znam sta je.

Ima li neko ideju kako to da resim?

Hvala.

Poslednja izmena:
Овако.
Што се мене тиче, имам благу дозу разочарења у овај таблет!
Екран је одличан и што се мене тиче ту добија највећу оцену. Али у погледу квалитета кућишта (пластике) је катастрофа... Већ први дан се изгребао задњи део као да сам га трљао о фасаду, а не могу поштено ни да га узмем у руке док нешто не крцне.
Што се тиче перформанси ту нисам имао прилике да га испробам, јер једина (да кажемо захтевна) апликација "Real Racing 3" не ради на овом таблету.
Квалитет и гласноћа звучника су добри, мада су могли и мало гласнији да буду.
Камера је одлична (с обзиром на цену уређаја), поготово сам задовољан предњом камером јер је обично лоша код свих таблета.
Батерија служи солидно, 6-7 сати "фејсбучења" или гледања филмова.
Жао ми је што нисам раније купио неку заштиту за задњи део да спашавам на време.
Све у свему (не узимајући у обзир перформансе овог таблета) од мене добија оцену 7 за однос "цена-квалитет". Толико. 🙂

Овако.
Екран је одличан и што се мене тиче ту добија највећу оцену. Али у погледу квалитета кућишта (пластике) је катастрофа... Већ први дан се изгребао задњи део као да сам га трљао о фасаду, а не могу поштено ни да га узмем у руке док нешто не крцне.
Што се тиче перформанси ту нисам имао прилике да га испробам, јер једина (да кажемо захтевна) апликација "Real Racing 3" не ради на овом таблету.
Камера је одлична (с обзиром на цену уређаја), поготово сам задовољан предњом камером јер је обично лоша код свих таблета.
Жао ми је што нисам раније купио неку заштиту за задњи део да спашавам на време.
Све у свему (не узимајући у обзир перформансе овог таблета) од мене добија оцену 7 за однос "цена-квалитет". Толико. 🙂

To i jeste to - koliko para - toliko muzike, s tim što ovaj nudi ipak malo više muzike za iste pare. 🙂

@Bongec ja sam zamenio taj stock launcher odma' drugi dan apexom jer je poceo da puca. Uskljucio sve tranzicije u apexu i u developer options i radi kao munja, reaguje na komande gotovo trenutno. Imam potpuno drugi utisak od kolege gore, ja sam odusevljen, sve radi kao sat, ekran je vrh, a tablet od prvog dana stoji u futroli.

Poslednja izmena:
Овако.

Real Racing na tabletu radi, sigurno nemas pravu verziju:

@Bongec ja sam zamenio taj stock launcher odma' drugi dan apexom jer je poceo da puca. Uskljucio sve tranzicije u apexu i u developer options i radi kao munja, reaguje na komande gotovo trenutno. Imam potpuno drugi utisak od kolege gore, ja sam odusevljen, sve radi kao sat, ekran je vrh, a tablet od prvog dana stoji u futroli.

+1 zadovoljni korisnik ovog tableta!

@Emix. Праву верзију Андроида мислиш? Тренутно ми је 4.2.1 а видим да се доста људи жали да им та игра не ради на ХД7. :/

Ekran odlican,brzina zadovoljavajuca,mada ume da secne kod nekih laksih operacija,kamera i zvucnici prihvatljivi,nije se nijednom zakucao ili imao bilo kakvih softverskih problema,baterija veoma dobra,gps nisam probao...tablet bas ume da krcne i izgleda mi kao da ce se raspadne ako padne,nema nijednu ogrebotinu a nije u futroli(mat plavi je) ali ima 2 zelena piksela..real racing 3 radi bez problema

Па не знам, скинуо сам ону верзију коју сам нашао на Google Play.
@hernanbarcos Како радиш тај тест за мртве пикселе? Ја сам нашао на Гуглу неки тест са бојама али нисам приметио никаква одступања.

Poslednja izmena:
*** ,posto nemam puno vremena, tek sam juce seo za xda forum i skontao kako se radi root ,(ja mislio babaroga ,brickovacu ga,a zavrsio za 15 min) pa ce verovatno proci jos neko vreme da skontam kako da mu ubacim novi software. A velis desava se i drugima? Sad mi lakse. 🙂 Ako vas ne mrzi ,bacite koju rec o ubacivanju novog softvera i mogu li tu nesto da pokarabasim. Sta da radim, pocetnik sam ,treba mi sigurna ruka da me malo pogura 😉 .Btw ,jel tesko drzati tablet u futroli? Stvarno ne znam dali je iko za 17K ocekivao da ne krcka i da se ne grebe?! Jeftina varijanta koja radi bolje nego bilo koji za te i slicne pare-POTPISUJEM.

Poslednja izmena:
Odes na google play i skines apex launcher. Kad ga skines i stisnes home pitace te koji launcher zelis da koristis. Kliknes na apex pa onda always. Sad ti je aktivan apex, imas u apex settings gomilu podesavanja, cak ima i tablet mod, onda bude bez docka, kao desktop na racunaru. Brzo radi i nikad ne puca.

Odes na google play i skines apex launcher. Kad ga skines i stisnes home pitace te koji launcher zelis da koristis. Kliknes na apex pa onda always. Sad ti je aktivan apex, imas u apex settings gomilu podesavanja, cak ima i tablet mod, onda bude bez docka, kao desktop na racunaru. Brzo radi i nikad ne puca.
Hvala kralju 😎

ove sam primetio kad se palio tablet,na crnoj ili teget pozadini se vide,nema tu nekih testova koliko znam..ima da se skinu one aplikacije gde menjas boje i trazis da li ima piksela koji odskacu

Danas došao ženin Memo Pad, pink naravno, upravo ga podešavam, prvi utisci su odlični, od izrade (nigde ništa ne krcka, naprotiv, pod prstima je čvrst iako ga sa svjih 90-i-kusur-kila ne milujem), ekrana, softvera, sve... apdejtovao ga bez problema, proverio piksele, sve ok, instaliram aplikacije, za sada sve najbolje!

Poslednja izmena:
koje su prednosti instaliranja supersu na ovom tabletu? da li sad mogu da obrisem ili disablujem neke fabricke aplikacije koje mi ne trebaju?

na koju verziju si ga update, posto i ja treba da narucim ovih dana a nisam do sada cackao verziju androida ni na telefonu 🙂

Ma to je onaj automataski apdejt, neka unapredjenja, 30-ak mb.

da li je jos neko rutovao ovaj tablet i da li moze da mi kaze sta sve od preinstaliranih aplikacija smem da obrisem a da tablet i dalje radi normalno

Juče sam postao vlasnik ovog tableta i mogu vam reći da sam baš baš red zadovoljan ništa apsolutno ne kucam sve radim preko gugl voice. I ovo sada ovde kucam preko gugl vojska i necu nista menjati da vidite da je sasvim ok. Tablet radi savrseno ekran je ekstra odziv super sve radi glatko. Ako ima neko neko pitanje samo napred danas se igram ceo dan sa njim 🙂

google voice oce nekad lose da prepozna reci kada je namesten na srpski
kako si uspeo da ti sve prepozna lepo

Nazad
Vrh Dno