Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
primetio sam da u uputstvu pise da prvi put baterija treba da se puni osam sati,ali ja to nisam uradio...da li ce to uticati nesto na rad?

Negde sam čitao, valjda Asusov, FAQ o baterijama. Tamo kažu da to o inicijalnom punjenju od X sati stavljaju zato što ne znaju koliko je gadget koji si upravo raspakovao dugo stajao u prodavnici i da li mu je u bateriji išta ostalo od inicijalnog punjenja. To dugo držanje na punjaču treba da ga podigne iz mrtvih ako je otišao u deep discharge i neće da se upali. Ako ti se tablet upalio iz prve - super. Koristi ga normalno i ne brigaj ništa.

rootovao sam hd7 sa farmaroot 1.6
interesuje me da li mogu sad da pobrisem one aplikacije sto su dosle uz tablet i kako?

Da li ima u nekoj novosadskoj radnji izlozen i upaljen HD7 da mogu ko covek da ga procackam pre kupovine?

Pozdrav , drugara zanima da li MHL kablom moze da se poveze tablet na tv

I ja da potvrdim za G... U jevrejskoj su izlozeni, a u Bazaru su bili u onom staklenom ali mozes zamoliti prodavca da ga izvadi pa da ga procackas. 🙂
E sad pitanje - da li neko zna (gledao sam par firmi necu da imenujem) zasto je kod nas HD7 skuplji nego u inostranstvu. Ovde se moze Asus-ov Nexus i HD7 naci po istoj ceni. U USA je 150$ sto je oko 110 - 115 eura, opet u Evropi 110 - 120, a ovde je svuda 150 - 160 eura.

Zna li se kolika ce biti cena fhd 10 priblizno i kada se ocekuje u prodaji?

Jel u Gigatronu garancija na Asus HD7 2 godine? Nigde nisu napisali koliko traje. :/

Kupio danas, zadovoljan sam. Ekran je odlican. Jedino sto ne mogu nigde u Srbiji da nadjem foliju pa cu morati od nekog drugog tableta.

Jos uvek niste sigurni da li je MeMO Pad HD 7 pravi tablet za vas? Zasto ga ne bi isprobali pre kupovine? Evo spiska prodavnica u kojima mozete isprobati demo uredjaje:
ComTrade Shop - Novi Sad -TC Merkator
ComTrade Shop - Beograd - UŠĆE Shopping Center
ComTrade Shop - Beograd - Žička 18-20
Desk - Beograd - Plato, Čika Ljubina 18-20
Gigatron - Kragujevac - TC Plaza, lolal 152
Gigatron - Beograd - Kirovljeva 15
Gigatron - Beograd - UŠĆE Shopping Center
Gigatron - Novi Sad - TC Sad Novi Bazar
Gigatron - Novi Sad - Jevrejska 15
Gigatron - Beograd - TC Immo Centar
Gigatron - Niš - TC Forum
Tehnomanija - Beograd - Studentski trg

Je li moguće da ga nema u prodaji nigde osim kod 4 prodavca (računajući da su GG i CT sestrinske firme)?

Ne pričam ja o demo uređajima i probanju, isprobao sam ga u GG i ok je za moju ženu ali bi njih i CT izbegavao zbog loše reputacije, a pored njih, imaju ga još 2 prodavca, od kojih nijedan nema pink, kakav bi baš moja žena htela.

Narucio sam ovaj tablet danas u Gigatronu.
Dobija li se onaj "stalak" za tablet uz njega? Vidim da ga u svim Unboxing klipovima ima.

Ja nisam dobio nikakav stalak. Inace, krenuo da mi zabada danas launcher, nece da izbaci na desktop aplikacije koje sam instalirao sa kartice. Iovako sam planirao da instaliram apex. Razbija kako radi i ima tonu opcija.

Ja sam uzeo dva tableta i uz oba sam dobijo stalak!!!
Jedan je uzet u G*G*****U a jedan u D***U!!!

Koji sam pajser nisam video 😀 Mada nisam nešto ni gledao, imam futrolu pa mi ne treba...

Uzeo sam ga juce u G* u Jevrejskoj (ulica malo jaca jedva uparkirali navaru), dobio na poklon futrolu, prvo sam pomislio da je zena ispred mene uzela poslednji, ali ostao jos jedan beli za mene i jedan rozi. Nisam dobio nikakav stalak. Sasvim sam zadovoljan ovim tabletom, svaka cast Asusu!

@Dark911 Kakvu futrolu su ti dali? Jel dobio jos neko na poklon u NS ?

Od cega zavisi da li se dobija stalak?

Verovatno od radnika koji rade... Mozda je neko uzeo i stavio sebi u dzep i kaze ne dobija se u pakovanju 🙂 Kao sto je bilo ono sa beats slusalicama i HOX-om...

ne moze to da zavisi od radnika kad kutija ima providan celofan preko koji mora da se isece da bi se otvorila....da ne bude zabune,nije to neko postolje kao ona to se kupuju,vec je to deo unutrasnjosti kutije koji je namenjen kao stalak i napravljen je od suplje plastike

Ma svi imaju, ni ja nisam primetio. Nije to bog zna kakav stalak ali moze biti koristan.

Nazad
Vrh Dno