Da si procitao temu umesto sto si kritikovao "off", koji nije zapravo off, video bi da OP ne zeli da stavi vent preko NB i naponske, sto smo mu u vise navrata sugerisali, tako da smo morali da idemo u drugacije resavanje problema.
P.S. moj je duzi![]()
Koju plocu preporucujete za i7 4790k ,a da nije mnogo skupa,do 10,13k ? I da moze neki manji overklok,ako uopste moze za te pare !?
Posto ne moze da se nadje ploca do 12,13k da se overklokne i7,onda mi je defitnitvno bolje,da uzmem taj i7 4790k i bilo koju plocu,na kojoj ce procesor normalno raditi a da nije preskupa. Da li preporucujete to uopste ili ne,da uzmem neku plocu do tih para ,da taj i7 normalno radi. Drugar ima neku plocu od 60e i na njoj mu radi ovaj i7. Da li gresim ili ne ?
Ne,ako budem odlucio da predjem na Intel ,definitivno idem na i7 4790k , 100%. Zato sto cu da osetim razliku itekako u odnosu na taj i5. Preporuka neke ploce za taj i7,bez overkloka ,dakle ne preporuka za taj i5,nego za jaci i7 4790k ??![]()
Ne znam stvarno ,videcu da to uradim nekako,ali najjaca fora ce da bude ako nije ni do naponske ,ni do procesora, vec nesto sasvim petnaesto ....Ne odustajem ,tako da cu da isprobam sve zivo,dok ne bude utvrdio do cega je problem, jer ovih 4ghz nije smesno,vec presmesno ...Ako je to zaista jedino resenje ,ili ti ventilatori onda mislim da ovo zaista nema smisla...Znam da nekima radi skroz normalno sa istom plocom, i istim procesorom,a meni ne...Ne znam stvarno...
i5 mi deluje slabo,a i kad kazes nekom i5 ne deluje nesto impresivno hahaha...Bolje mi da uzmem i7 i neku solidnu plocu na kojoj ce raditi,a i plus je razlika izmedju procesora oko 50-60e tako da ono...Isplativije mi je valjda i7 (bez kloka) + slabija ploca,nego i5 + jaca ploca ...
Uzmes onda i7 koji is naumio i recimo onu plocu sto sam ti predlozio. Sve ce to raditi cakum pakum.
I sto se procesorske snage za gaming tice, miran si bar do kraja decenije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari