Šta je novo?

Asus M4N68T

kraguljac

Slavan
Učlanjen(a)
07.02.2007
Poena
345
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li se neko sretao sa Asus M4N68T ?
Ima sve sto mi treba i vrlo povoljnu cenu ali nikako da pronadjem neki opis iz prakse, review da bih se odlucio...

Neces pogresiti sa tim modelom!Ja imam dve masinke sa Asus plocama.U jednoj DDR2 ploca Asus M4A78-EM sa X2 240 cpu-om,4gb Kingston hx limited Black Edition 1066@1200 mhz...A u drugoj ddr3 Asus M4A785TD-V EVO sa X4 955 BE(C3),4gb Mushkin Black Line@1600 mhz...Obe rade odlicno.Asus ploce imaju sijaset opcija u biosu za raznorazna podesavanja,pa ce ti to oduzeti,bogami, dosta vremena dok ne podesis masinu po svojoj zelji.
Odlicna ti je to i povoljna solucija za aktuelnu ddr3 platformu!

Gledam ovu posto treba da ima seriski i paralelni port.
Ovu MSI sam video ali nema paralelni pa mi ne odgovara.

Posteno receno ipak ne bih posto jos nisam nasao nikoga da je ima pa da moze da prokomentarise da li ima nekih problema i kako radi a meni je prevashodno bitna pouzdanost i stabilan rad.
Da se ona pokazala dobro verovatno bi je i sam Asus vise gurao a ipak je nema skoro nigde.
Pronasao sam jos ponesto sto bi moglo da zavrsi posao ali to je u drugoj temi u ovom podforumu i svaki savet je dobrodosao.

Alo čoveče 😀 otkud takvi komentari, pa to je finalan proizvod, sigurno da je stabilan i pouzdan... :S:
Šta može da mu fali?

Nazad
Vrh Dno