Šta je novo?

ASUS M4A88T-V EVO vs M4A88TD-V EVO/USB3

DuleC

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2004
Poena
390
Koju od ove dve uzeti.
Pročitao sam TEST matičnih gde je M4A88TD-V EVO/USB3 dobila Benchmark Highly Recommended Award.
1) Osim razlike u South Bridge-u, ima li još nekih razlika?
2) Koliko će USB3 i Serial ATA 6 Gb/s biti iskorišćeni u bliskoj budućnosti i da li će za SSDove uskoro biti neophodan ovaj novi interfejs?

Ploča bi išla u kombinaciji sa Phenom II X4 955BE i 2x2GB Mushkin Blackline Frostbyte 1600 CL9.
3) Koliki se OC može očekivati i hoće li CL9 praviti problem?
4) Šta biste mi preporučili (s obzirom da je budžet na ivici): skuplju M4A88TD-V EVO/USB3 i 2GB mem, (mada ne mogu da nađem 2GB Mushkin modul na 1600 ???) ili jeftiniju M4A88T-V EVO i 2x2GB pomenute Blackline memorije?
5) Koji modul od 2GB 1600 još tražiti, ali da nije Mushkin Essentials koji je bez hladnjaka sa zelenim PCBom :p

ja bi isao na 2x2gb jer ti za sada ni usb3 ni sata3 nisu potrebni...uzmi najjeftiiju memoriju na 1333mhz jer se skoro svaka klokuje na 1600mhz sto je obicno i krajnji domet za amd kad su memorije u pitanju

ja bi isao na 2x2gb jer ti za sada ni usb3 ni sata3 nisu potrebni...uzmi najjeftiiju memoriju na 1333mhz jer se skoro svaka klokuje na 1600mhz sto je obicno i krajnji domet za amd kad su memorije u pitanju

tacno..posebno sto ti je budzet ogranicen, ne bih uzimao tu skuplju varijantu...ploca je ekstra koristim je duze vremena, na njoj radi otkljucani x3 u x4 bez problema...

najbolje da uzmes neki jeftiniji kit 2x2gb 1333/1600 ako mozes, ili samo jedan modul a da posle dokupljujes (premda sam ja vise za fabricki kit od 2x2 ako je moguce)

:wave:

Da malo ozivim temu.Kakva je ova ASUS M4A88T-V EVO ploca?Pre svega, da li se dosta greje, kao sto se pise po forumima ili je ok?Hteo bih da je uzmem (za toliko imam finansije) jer ima integrisanu grafu,a posto ne igram igrice,mislim da bi mi ona bila najbolji izbor.Za am3+ nemam para :).

slobodno pazari sa usb3, imam istu i baš sam zadovoljan.
Imam jedan usb2 flesh od 4 gb koji ne radi kako treba na usb2, ali kada ga ubacim u usb3 radi bez problema, tako da idi na usb3 ;)

Nazad
Vrh Dno