Si video u desku ili pretpostavljas da ima, posto je nema u cenovniku koji nosi danasnji datum.civi je napisao(la):zovni desk
Slobodno sudijsko uverenje😀 100e-110e.Misko je napisao(la):... kolika ce joj cena otprilike biti?
Procesora ima a ploca(osim msi) nema :eyebrows: 😡.Falcon je napisao(la):Ima li procesora kod nas?
Ima i par ASUS-a ali ne i ovog.Dekara je napisao(la):Procesora ima a ploca(osim msi) nema :eyebrows: 😡.
SuperStarr je napisao(la):Ajde dajte neki review... :d
Ако је теби 190е пристојна цена онда може 😀fain2daniel je napisao(la):cini mi se da se ASUS M2N32 moze naci u bg'u po pristojnoj ceni...
I nigde...:S:.LiLa je napisao(la):
Ако је веровати PC Berzi има је у Gigatron-у и мислим да би требало да је има у A-Maze-у ал' кол'ко знам они су сад на ''колективном годишњем одмору'' 😀LiLa je napisao(la):Ma kakva crna M2N32 ploca,mene zanima M2N-E(kao sto je navedeno u naslovu uostalom) koja se krece oko 100e,znaci duplo manje para,zna li neko gde ima ista da se kupi?
Pričaš nešto što niko ovde ne želi da zna. :dpnjaf je napisao(la):Nista od VIA-e i OC, ma sta pricas 😀
Ja sam je imao pre par dana u ponudi, ali nisam ni stigao da oglasim a vec su nestale (M2N-E) ...
Puci 200 evrica za AM2 plocu je ludost. Svakako je bolje uzeti C2 Duo E6300 za 200 evrica i odgovarajucu LGA plocu, nego dati 200eu za AM2 i X2 3800+.Atila K je napisao(la):Ако је теби 190е пристојна цена онда може 😀
Што се мене тиче пре бих узео неку C2D ready плочу и још уштедео нешто пара него пук'о скоро 200еврића за AM2 плочу:smash:
drfedja je napisao(la):Puci 200 evrica za AM2 plocu je ludost.
SuperStarr je napisao(la):Pričaš nešto što niko ovde ne želi da zna. :d
Oće ih biti ponovo, kada, gde, po kojoj ceni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari