Šta je novo?

Asus M2N-E

• Začetnik teme Začetnik teme Misko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
Zna li neko dal se pojavila kod nas na trzistu, mozda neko ko zna kad ce (i kolika ce joj cena otprilike biti)?

1181_l.jpg

Poslednja izmena:
zovni desk

civi je napisao(la):
Si video u desku ili pretpostavljas da ima, posto je nema u cenovniku koji nosi danasnji datum.
:wave:

Okacite ovde neki info kad je ujurite :wave:

Vidim ima je u madjarskoj i okolnim zemljama kapiram da se se uskoro pojaviti i kod nas ploca je odlicna bolja od Abit-a i Epox-a, a DFI-a jos nema pa nisam siguran al moguce da ce biti bolja mozda i od DFI-a (570-570SLI).

Poslednja izmena:
Ima li procesora kod nas?

Dekara je napisao(la):
Procesora ima a ploca(osim msi) nema :eyebrows: 😡.
Ima i par ASUS-a ali ne i ovog.
Ajde dajte neki review... :d

sory greska mislio sam na deluxe cena je oko 200e

SuperStarr je napisao(la):
Ajde dajte neki review... :d

Cim stigne ovde ali bukvalno prva na koju ja naletim uzimam je, pa cu baciti i neki info, sta i kako moze sa novim Sempronom 🙂

Poslednja izmena:
I kako se ploca pokazala? Posto vidim da je jedan lik prodaje na oglasima? Misko jesi li je probao?

Kakvo je trenutno stanje sa plocom? Da li se sada moze pazariti negde,idealno u ns-u?

cini mi se da se ASUS M2N32 moze naci u bg'u po pristojnoj ceni...

fain2daniel je napisao(la):
cini mi se da se ASUS M2N32 moze naci u bg'u po pristojnoj ceni...
Ако је теби 190е пристојна цена онда може 😀

Што се мене тиче пре бих узео неку C2D ready плочу и још уштедео нешто пара него пук'о скоро 200еврића за AM2 плочу:smash:

Ma kakva crna M2N32 ploca,mene zanima M2N-E(kao sto je navedeno u naslovu uostalom) koja se krece oko 100e,znaci duplo manje para,zna li neko gde ima ista da se kupi?

Niko?

LiLa je napisao(la):
Ma kakva crna M2N32 ploca,mene zanima M2N-E(kao sto je navedeno u naslovu uostalom) koja se krece oko 100e,znaci duplo manje para,zna li neko gde ima ista da se kupi?
Ако је веровати PC Berzi има је у Gigatron-у и мислим да би требало да је има у A-Maze-у ал' кол'ко знам они су сад на ''колективном годишњем одмору'' 😀

Poslednja izmena:
Da a kosta oko 102 evra, jos samo kad bi je imali i na lageru 😛

Malo vishe off, probao sam AM2 2800+ i ASUS M2V (KT890) i samo jedna ocena shit,nema nikakvog OC-a sa ovom plochom, inace je stabilna i kako da se odrazimmm????? fino radi:d :d
Mada ipak mislim da je nVidia stvorena za AM2😛 😛

Nista od VIA-e i OC, ma sta pricas 😀
Ja sam je imao pre par dana u ponudi, ali nisam ni stigao da oglasim a vec su nestale (M2N-E) ...

Poslednja izmena:
pnjaf je napisao(la):
Nista od VIA-e i OC, ma sta pricas 😀
Ja sam je imao pre par dana u ponudi, ali nisam ni stigao da oglasim a vec su nestale (M2N-E) ...
Pričaš nešto što niko ovde ne želi da zna. :d
Oće ih biti ponovo, kada, gde, po kojoj ceni?

Atila K je napisao(la):
Ако је теби 190е пристојна цена онда може 😀

Што се мене тиче пре бих узео неку C2D ready плочу и још уштедео нешто пара него пук'о скоро 200еврића за AM2 плочу:smash:
Puci 200 evrica za AM2 plocu je ludost. Svakako je bolje uzeti C2 Duo E6300 za 200 evrica i odgovarajucu LGA plocu, nego dati 200eu za AM2 i X2 3800+.

drfedja je napisao(la):
Puci 200 evrica za AM2 plocu je ludost.

I to samo takva ludost, sve preko 120evra je ludost sto se tice AM2ke. Cak i da 5000+ kosta 150evra, a ne kosta.

SuperStarr je napisao(la):
Pričaš nešto što niko ovde ne želi da zna. :d
Oće ih biti ponovo, kada, gde, po kojoj ceni?

Pazi kad uplivaju u Srbiju ja cu ih imati u ponudi sigurno, jedino sto ne znam kada ce to biti, kontam za manje od nedelju dana ali posto sam vec imao nesporazuma sa komercijalom u firmi, ne bih da me neko drzi za rec, kad stignu bice oglasene na bench-u odmah, zadnja cena bese 105e ...

M2N-e je stigao, ima ga u HH sobi, jel brzo a ? 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno