Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja sam je držao na 275x8 i kada sam je nasvirao na 285x8, posle 2 nedelje je crkla. Ne mogu da tvrdim da je zbog toga (OC-a), ali je vrisnula iz čista mira, otvorio sam i thread ovde. Naj tužnije je što se ništane vidi na ploči...
A garanciju nisam imao.
Ali ima i lepša strana te priče, da nije crkla nikada ne bih pazario ovog ASRock-a kojeg sada imam i nikada ne bih znao da ASRock nije samo integrisano SiS ******...
Ako krene ploca da ti cvili (znaces kada krene), a desice se to kad tad, moze da se pomocu programa RM clock utility iskljuci cini mi se halt stanje i cviljenje prestaje.
Moja ploča cvili kad uključim NetTerm i postoji jedan screensaver sa kojim takođe cvili. Nikako nisam ukapirao šta tačno izaziva cviljenje jer kad nešto drugo maksimalno optereti CPU ništa ne cvili.
@superstarr:Asrock su prilicno dobre ploce, ja sa samo dve dosad poslao na reklamaciju, a samo to i ugradjujemo u makine, cesce mi je asus k8n4 pravio probleme.
Nije mi jasno to "CVILENJE" - da li zuji,pisti ili sta vec radi.
Drugar je pre neki dan uzeo S64 2800+ K8N i Kingston VR DDR400 i digli smo ga na 2128 MHz i za sada radi OK.
Zelja mu je samo da vidi koji je maksimum.