Šta je novo?

ASUS K73S wireless stalno prekida

merilara

Cenjen
Učlanjen(a)
27.02.2013
Poena
151
Molim pomoc!
Vi ste mi jos jedina nada!
Imam laptop ASUS K73S.

Problem je da wireless stalno prekida.Dolazi I gubi se.Vise ga nema nego sto radi .
Koristim D-Link router.Isprobano i sa NETGER-om,isti problem. Drugi laptopi ,takodje ASUS,preko istih routera nemaju nikakve probleme.Driver Atheros AR9485WB-EG je vise puta reinstaliran ali nema pomoci. Postoji jos Microsoft virtual Wi-Fi mini port adapter koji je takodje instaliran ali nije aktivan.Zasto je on? Da li treba?
Promijenili vise majstora I niko nista ne moze da pronadje niti imaju ideju sta je u pitanju.Svi samo reinstaliraju driver I sve po istom.Driver skinut sa orginalne stranice.Promijenili smo I internet paket. Kontaktirali I providera, opet nista!?Direktno, preko kabla,bez routera radi normalno.Vec 6 mjeseci ga nosim u servis I nazad, bez ikakvog rjesenja.Pisali smo i asus-ovom timu za podrsku ali nikad nismo dobili odgovor.
Molim vas ,da li je neko imao slican problem ili ideju kako da ovo rijesim?

Hvala unaprijed

Darkodar,hvala na javljanju i ideju!Svaki savjet je dobrodosao.Sve cu pokusati jer bez interneta racunar mi je kao mrtav.

ASUS Srbija poslala sam PP.Hvala na javljanu,Jedva cekam odgovor!

Ako imas garanciju slobodno trazi da ti zamene wireless iz laptopa! Moraju da zamene! Koliko ja znam ne postoji k73s vec k73sv ,k73sd , k73sm , k73sj...

Nazad
Vrh Dno