Šta je novo?

Asus K53TK-SX094

stukolovac

Cenjen
Učlanjen(a)
17.01.2011
Poena
169
Juce sam uzeo ovaj laptop skinuo sam drajvere sa Asusovog sajta i instalirao probao sam par igara ali nesto nisam zadovoljan

Sad sam provrteo 3DMark 11 i rezultat je P1419 ali pise da je to za 6520g grafu sto mi je malo cudno inace laptop ima dve grafike

koje rade u CF-u 6520g+7670

World of Warcraft High 20-77 fps-a

World of Tanks Low 25 fps-a

Dal je do drajvera nemam pojma

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    266.5 KB · Pregleda: 112
Poslednja izmena:
Kao da ti radi na APU (grafici na procesoru) a ne na 7670 odvojenoj...

instaliraj gpu-z i pokreni igricu i videces da li druga 7670M radi
koja ti je ocena sistema za grafiku?

Imam isti taj laptop, nisam imao problema. Da li si prebacio u performance mod pri testiranju?

Dok sam u igrici cpu-z vidi samo 6520g a win index mi daje za grafiku 5.9 a trebalo bi 6.6

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    167.5 KB · Pregleda: 90
  • fgd.PNG
    fgd.PNG
    86.8 KB · Pregleda: 69
grafika treba 6.6 da ti bude, sve ostale ocene su ok. Do drajvera je.

Na Asusovom sajtu nema drajvera za grafiku nego samo za chipset tako da sam samo njega instalirao

MOžda je ipak bolje d apokuša sa verzijom drajvera koji je podstavljen pod Windows 8 Version V8.982.7.0000 U pitanju je dakle samo novija verzija drajvera korišćena na Windows 7

A ako to nefunkcioniše tek onda sa sajta proizvođača jer je ipak laptop u pitanju

Version V8.982.7.0000
Description: AMD Graphics Driver
If you want to upgrade your OS from Win 7 to Win 8,to prevent software compatibility issue, please uninstall the older version driver before install the newer version driver
File Size 214,02 (MBytes) 2012.10.28 update

Download from Global (DLM) Global P2P

Poslednja izmena:
Do katalista tacnije,trebas da podesis u njemu koje aplikacije ce paliti koju graficku,zahtevnije igre poput pomenute automtski bi trebale da pale posebnu,a sve ostale intergisanu. Podesi profile i execution list za grafike i stavke primary i secondary graphic adapter.

Najvažnije je da je problem uspešno rešen

Molim za jasan odgovor ja sam kupio isti ovakav laptop instalirao sam sve drivere i sve je ok ali bilo gde da pogledam uvek mi izbacuje graficku amd 6520g nigde nemam 7670m samo mi u gpu-z detektuje 7600m grafu skinuo sam automaske drivere tj isao sa autodetect drivere i na svakoj igri sam ododavao high perfomance rade mi dobro igrice bez nekih problema ali me muci to sto mi je ocena u windowu 3.6 dali je to normalno

Imam isti takav laptop. Diskretna grafika se uključuje u highperformance modu i u igrama. Nisam testirao windows performanse, pogledaću kasnije.

Igra li neko WoT na ovom Asus-u?

Nazad
Vrh Dno