Šta je novo?

ASUS K53BR-SX033

bombaš

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2012
Poena
375
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi10
Pristup internetu
  1. ADSL
Vredi li dati za ovo 40.000 din...

Ili uzeti nesto sa intel-om,a bez grafike??

U stvari,vredi li cemu Radeon HD 7470? :trust:

Bilo ko?? :type:

Prvo reci za koje potrebe bi koristio laptop?

Na prvom mestu za net u lezecem polozaju i sl.,a povremeno i kao HTPC masina.
Prva opcija mi je bio HP ProBook 4530s Celeron B840 2GB..a onda videh da za istu lovu ima Asus sa pomenutim Radeon-om,AMD E-450 i 6GB rama!

Za pomenute pare možeš uzeti nešto sa Pentium Dual Core procesorom i 4GB rama. Što se grafike tiče, ako ne igraš igre integrisana će ti raditi posao.

Da mogu i sa Pentium-om,ali sam izostavio jednu stvar..mora da bude i lep! :)

Lepota je objektivna stvar, tu moraš ti da se odlučiš. ;-)

Mislim da će ovaj Samsung sa B950 završiti posao za tvoje potrebe http://www.uspon.rs/proizvodi/Lapto...00E5Z-S07+B950+4GB+320GB+GT520M-np300e5zs07rs

B950 je 144 po snazi na notebookcheck listi http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

A AMD Zacate Dual-Core E-450 393 po snazi na notebookcheck listi! Link iznad!

A 7470M i 520mx su skoro iste po snazi!

Tako da bi ja da sam na tvom mestu pre uzeo Samsung nego Asus!
Mozda si u pravu...

Taj Samsung zaista deluje zanimljivo. Koliko sam ja gledao u tom cenovnom rangu nudi isto sto i ostali po pitanju hardvera ali nudi 5 god garancije sto vise nego duplo vise nego sto nudi Toshiba, Asus, HP i ostali.
Sta je fora sa tolikom garancijom? Mora da ima neka caka ili mozda nema?
Da li neko ima iskustva sa Samsung laptovima iz cenovnog ranga do 50k dinara? Valja li to cemu?

Poslednja izmena:
5 god. garancije?
Gde??

Koliko videh u maltene svakoj radnji daju 5g garancije na Samsung laptopove.

Nemaju svi modeli 5 god. garancije...

Skoro sam jednom prijatelju sredjivao nov samsung u tom cenovnom rangu ,mislim da ga je platio oko 46k din,mogu da kazem prvi utisak za tih par sati dok je bio kod mene na istalaciji ... XP sam uspeo na silu da instaliram,i radi,ali kad se gasi izbaci bsod,iako smo sve procackali,njemu treba xp zbog nekih programa ,inace sedmica radi super,imas all in 1 program koji te vodi da skines sve drajvere i prateci software,tastatura apple-look,kao kod novijih lenova,odlicna,ovako plastika odaje dobar utisak,mislim da su se potrudili oko izbora komponenti i dobavljaca jer su relativno novi na trzistu,pa da uzmu i oni deo kolaca.. sve u svemu mislim da nisu nista gori od toshibe,lenova i asusa...

Svako dobro.

Nazad
Vrh Dno