Šta je novo?

Asus ili Gigabyte

sad sam proverio malo-prodajnu cenu u BGDu i 100 evra je varianta bez Sata Raida 75FRN2-L (je smem da stavim link firme gde :) ?)

millyons je napisao(la):
ok sada o mojoj 7VAX 1.2 pod jedan na magistrali od 133 je dizala na 136 (nije mi se svidjalo zbog memorije koju sam imao tada) druga i mnogo bitnija stvar voltaza procesora je igrala ko luda od 1.69v do 1.81v i to je sa Enermax 430w napajenjem. Toliko of Gigabyte "kvalitetu"

Magistrala ti je na 136Mhz zato sto si u BIOS-u ukljucio "fast" mod. Vrati ga na "normal" i dobices 133Mhz.
Meni je na 7vax1394 voltaza stabilna (1.78-1.80V), i to sa prosecnim napajanjem od 300W.

hehe nema sta da vracam na Normal kada sam se otarasio ploce kao sto sam rekao......... a sto se tice voltaza to je isprobano sa dva napajanja, doduse na jednom su voltaze isle od 1.71 do 1.79 :)

rzrslve2an je napisao(la):
kratko i jasno naravno asus
ja sam se zaj*** pa sam sa asus a7v333 presao na msi kt4 pa sada bi da se vratim na asus ali sto se kaze......
.....svi bi jeli narandze no trpe.......

inace a7v8x je strasno stabilna a i dobra za klok.....sto msi nije......

Zanimljiva obzervacija. Mada mi deluje kao sala s obzirom da mi je kroz ruke proslo par stotina masina sa A7V8X i retko koja je mogla da se okarakterise kao stabilna. Mozda, ako ubodes primerak, ali preporuciti nekom da se kocka i "ubada" primerke... Kt4v je za dve klase bolja ploca, a za overklok su i jedna i druga :butt: , za to se uzimaju druge ploce. MSI je po kvalitetu i stabilnosti (narocito kada su u pitanju Socket A ploce) daleko ispred Asusa i ima prilicno ujednacen kvalitet.

Slazem se sa Manchom kada sam sklapao masine za Firmu nije mi na pamet pao Asus sve su isle sa MSI plocama iako sam imao odobrene financije za mnogo skuplje ploce.................... Samo sto cujem dosta losih stvari o KT4V-L tj Korupcija kada se kopira sa jedne IDE grane na drugu.............. doduse imam jedan komp sa njom i testirao zestoko i da kucnem u drvo....... kuc kuc kuc :)

Vrh Dno