Šta je novo?

Asus ili Epox?

neosoft

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2004
Poena
601
Posto nisam uspeo da resim problem sa 8rda3+ :crash: (opisano http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=38004), sutra treba da mi zamene obe ploce za druge. Imam izbor Asus ili Epox.

Pitanje je koje ploce da uzmem a da mi ne prave probleme sa ostalim komponentama. Evo kratak opis ostalih stvari koje cu da stavljam na ploce:

1)
AMD 2400+
2 x Kingston VR 256MB/400
Asus V9520/TD 256MB AGP8x (GF FX 5200)

2)
AMD 2500+
1 x Kingston VR 256MB/333 cl2.5
Abit Siluro 64MB AGP4x

Bitno mi je da rade stabilno a ne da ih klokujem.
Samo da mi niko ne pise 8rda3+. Hvala unapred na savetima.

Evo ti,pa citaj......

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=37779
Rasprava se inace zove Asus VS Epox,i govori bas o tome sta je najbolje za AMD procesor....

Inace,postoji mnogo informacija u vezi svega i svacega,samo treba naci 6. dugme sa leve na desno (odnosno 3. sa desna na levo) u meniju i UPOTREBITI GA!
Inace,na dugmetu pise SEARCH.....

P.S. Maticnoj ploci zaista nije bitno koliko RAM memorije,niti koju graficku ces da joj stavis...

Poslednja izmena:
Ja ne pamtim kada sam video ASUS plocu koja me je zaintrigirala toliko da je pozelim, a nekada sam bio najveci ASUS fan na svetu.

EPoX bez razmisljanja...

Epox stari,vjeruj mi vrijedi svaki cent!!!

Aj ako bas ponovo razglabamo......za AMD je EPOX.............

Peca je napisao(la):
Ja ne pamtim kada sam video ASUS plocu koja me je zaintrigirala toliko da je pozelim, a nekada sam bio najveci ASUS fan na svetu.

EPoX bez razmisljanja...

Peco, da li to odrađuješ spozonrski ugovor sa EPoX-om? :D
U svakom slučaju i treba naći pravog sponzora pa da te od preporuke ne boli glava... :wave:

P.S. EPoX, naravno.

Ma napalio se Peca na Albatrona, ali ga blam da prizna...

:d

Posle dosta problema sa ASUS-om, sada vec bivsi fan pomenute firme glasa za Epox...

Imao sam Asusa na kojoj su naponi 'divljali'.
Sa Epox-om nemam tih problema :D

S obzirom da Asus nije dobio nijedan i slovima nijedan glas,
(za razliku od onog drugog topica o asusu i epoxu, gde je dobio 1 ili 2 :d)
nadam se da niko bar u neko skorije vreme nece postaviti ovo isto pitanje. :d :D

ASUS je ulaskom u komercijalu i trku sa ECS-om zaboravio na ono sto je nekada umeo da uradi: da napravi dobru plocu. I ASUS je sponzor na sajtu BTW :). Ne jos zadugo...:D

EPoX stvarno dobro radi u poslednje vreme i definitivno mi se cini da na ovom forumu najvise ljudi uz ABIT preferira ovog proizvodjaca...

Peca je napisao(la):
ASUS je ulaskom u komercijalu i trku sa ECS-om zaboravio na ono sto je nekada umeo da uradi: da napravi dobru plocu. I ASUS je sponzor na sajtu BTW :). Ne jos zadugo...:D

EPoX stvarno dobro radi u poslednje vreme i definitivno mi se cini da na ovom forumu najvise ljudi uz ABIT preferira ovog proizvodjaca...

Slažem se sa tobom i iskreno se nadam da će te sa CEBIT-a poslati ekskluzivne informacije (pogotovo iz EPoX-ovog tabora) i, što je još važnije, doneti gomilu ekskluzivnog hardvera za testiranje...
;)

Na srecu ili na zalost, na sajmu se ne dele sample primerci, nego uglavnom promotivni i reklamni materijal - inace bi trebalo da imaju na standu lager veci od dobrog dela nasih firmi :d samo da bi razdelili samplove...
Dakle, sajam je promotivnog, a ne prodajnog karaktera.

Znači samo slike i informacije?
Ma ni to nije loše, ali potrudite se da ostvarite što više kontakata, pa kada se sajam završi da nešto od novog hardvera dođe i do Srbije... :)
Nadam se da je benchmark dovoljno respektabilan i da će biti nekih rezultata.

Zaista ne mozemo da se pozalimo na reputaciju, mnoge firme znaju za nas sajt. A sto rece silver, tesko da cemo doneti ista sem kesa i olovaka... Zamisli samo koliko casopisa/sajtova ide tamo da ujuri neki sample...

Videcemo, imamo zaista dosta zakazanih sastanaka...

Jos malo i krecemo, ja polazim u petak ujutru "gore" a SG ce me cekati...

Peca je napisao(la):
Zaista ne mozemo da se pozalimo na reputaciju, mnoge firme znaju za nas sajt. A sto rece silver, tesko da cemo doneti ista sem kesa i olovaka... Zamisli samo koliko casopisa/sajtova ide tamo da ujuri neki sample...

Videcemo, imamo zaista dosta zakazanih sastanaka...

Jos malo i krecemo, ja polazim u petak ujutru "gore" a SG ce me cekati...

Za kraj posta, želim ti srećan put, provedite se tamo i za nas "smrtnike" i osvetlajte nam obraz. :wave:
P.S.
Nemojte biti škrti sa izveštajima.

Poslednja izmena:
Vrh Dno