Šta je novo?

Asus HD3850 problem/ pomoc!?

NaZGuL

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2007
Poena
309
Ovako prvo sto mi se deslilo, hteo sam da izbrisem drvere za tv kartu preko devoce manager-a i izgleda da sam greskom izbrisao nesto vezano za grtaficku. Zatim on je priajvio da su driveri uspesno uninstalirani i trazio da se restartuje. Restartovao sam ga i sledece sto je bilo je to da nije hteo da mi kozae sliku, tj ide sve ok do windows il loging i kad treba da pokaze desktop nista crn ekran. Posle toga ja uspem preko VNC-a da udjem na komp i vidim gomilu poruka gde pise da fale neke stvari bla bla sad se vise nesecam tacni i da ne moze da indentifikuje graficku! Ja mu tako instaliram drivere opet i proradi. Sad sta se desava u smart doktoru mi pokazuje da je konstantna temp oko 50-60c sto milim da je mnogo, pokusavao sam na default da ga vracam i nista sve stoji isto i konacno nece da mi startuije war craft tj oce ali se restartuje komp odma!! Ne znam sta da radim, dal da obaram sistem opet ili... inace graficka o ceo komp je star nedenju dana.

Neka pomoc??

Deinstaliraj drajvere za grafičku driver cleanerom, restartuj komp i ponovo instaliraj drajvere za grafičku.

Nazad
Vrh Dno