Šta je novo?

Asus gtx 980 Strix ?

One2One

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
28.11.2008
Poena
169
U poslednje vreme pojavila se "gomila" Asus gtx 980 Strix po oglasima "izvadjenih iz radnih stanica" po poprilicno prihvatljivim cenama 300-350e. Ja sam se nameracio da pazarim jednu pa me interesuju iskustva sa njima, zasto su toliko jeftinije nego od ovih sa kutijom / garancijom (~ 450/500e), sto se napominje da je samsung memorija na njima jel to dobro ili lose, kakave su to uopste radne stancie iz kojih su graficke izvadjene kad ih imaju po 4 + komada 🙂 ?

Samsung memorija je najbolja, a te su ganc nove zaplenjene na granici 😉

Pa kad zvekne mozes sa njom da treses tepih. Mnogo para za komad hardvera bez garancije.

Dobro postoji naravno, ali dajte malo pozitive sto uvek mora da se gleda samo najgore 🙂
Do sada sam promenuo 20-30 grafickih nikad nisam imao problema tj. nijedna nije "zveknula" a medju njima je bilo i takozvanih "repariranih" (pin comp.).
Ovaj 980 Strix mi je odlicno prelazno resenje dok GTX 1070 nebude dostupan po razumnoj ceni i u dovoljnim kolicinama kod nasih "madjara" 🙂

Poslednja izmena:
Nista te ne razumem @peja?
Ako hoces da kazes da je posle ne mozes prodati gresis, pratim kupujemprodajem zadnjih 2 meseca, cim se pojave ove bulk GTX 980 Strix razgrabe se odmah, mislim na ove bez garancije "nove", tako da mislim da se ipak to moze kasnije 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno