Šta je novo?

asus gtx 280

Nisam znao da lcdtv od 32" moze da ima full HD rezoluciju, cime ga povezujes sa kompom posto planiram nesto slicno.

Jel se dobija uz 280/260 GTX dvi2hdmi ? Nemam nameru da kupujem Ati da bih dobio taj adapter. Jel moze HDMI kabl da bude dugacak oko 20 m ?

pazi kad nisam ni gledao sta ima od kablova i adaptera, kabel imam od ranije, skoro dve godine vec.....a sad nisam kuci, ***.... moj je dugacak 10m, i ne vidim da mu ista smeta.......

Kabl cu naci, ali adapter je problem jer mislim da ne ide uz 280/260 sto me strasno nervira.

pa sta ce ti adapter, kad imas vec gotovih kablova dvi2hdmi da se kupi, isti djavo, kupovao hdmi2hdmi ili dvi2hdmi.....

Znaci ima gotov kabl koji sa jedne strane ima dvi a sa druge hdmi, ako je tako onda super, ja sam mislio da postoje samo hdmi2hdmi kablovi. Jel znas mozda gde ima tih kablova ?

ma ima ih svugde... po prodavnicama opreme, ili za gejmanje.... ja sam je u ZR nasao u prodavnici dvd diskova i original igrica........

Kabl cu naci, ali adapter je problem jer mislim da ne ide uz 280/260 sto me strasno nervira.

Ja sam uz MSI 280 GTX dobio DVI/HDMI adapter ne vidim razlog da se ne dobija i uz ostale s obzirom na popularnost HDMI standarda.

Da potvrtim uz MSI260GTX-OC dolazi DVI/HDMI adapter kao i SPDIF Internal cable (za audio)

ja sam uz moj gtx280 dobio fiskalni racun..... koji sam naravno morao da platim............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahghhhhhhhhghg!!!!

ja sam uz moj gtx280 dobio fiskalni racun..... koji sam naravno morao da platim............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahghhhhhhhhghg!!!!

Uz Gigabyte GTX260 sam dobio samo 2xDVI2VGA, dakle nista od HDMI.
Kupio sam neki adapter DVI2HDMI i kabl od 10m i nema nikakvih anomalija na LCD-u.

Pozdrav

naspram proslonedeljnih 30C koliko mi je bilo u sobi, sad mi nakon ovog zahladjenja u sobi 22-23C...... da ne poverujes kako se karta drugacije ponasa 🙂... u leru je na 52-53C, fan na 40%, a u fullu ne prelazi 70-75C, a fan maximalno ode na 65-70%, dok u dosta situacija ga ni ne dize dalje sa 40%..... znaci, sledece godine ili da roknem jos jednu klimu, ili da se preselim u onu drugu sobu gde je klima...... 🙂

naspram proslonedeljnih 30C koliko mi je bilo u sobi, sad mi nakon ovog zahladjenja u sobi 22-23C...... da ne poverujes kako se karta drugacije ponasa 🙂... u leru je na 52-53C, fan na 40%, a u fullu ne prelazi 70-75C, a fan maximalno ode na 65-70%, dok u dosta situacija ga ni ne dize dalje sa 40%..... znaci, sledece godine ili da roknem jos jednu klimu, ili da se preselim u onu drugu sobu gde je klima...... 🙂

isto i kod mene,samo sto sam ja već u sobi sa klimom a dok sam imao gigašit gtx 280 nije pomogla ni klima :d😀

Nazad
Vrh Dno