To poređenje je bilo čisto radi orijentacije; http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.htmlJace je to malo od 8800, rekao bih, barem po Vantage skoru. Fin primerak, ako mene pitas.![]()
Sad sam nešto rovario po rezultatima za GTX460 koju sam imao ranije i nađem da je na stock klokovima sa istim CPU-om u 3DMark06 imala sledeći rezultat:Jača je ona od 8800GT malo više. Moja punokrvna G92 na stock frekvenciji i Q9550 @3.4GHz osvaja GPU Score 6061, CPU Score 11073 i finalni skor je P6834. Za 3000 din to je odlična karta.
Ja sam kroz ruke provukao Gainward i Gigabyte verzija sa 1GB DDR5, rade odlicno za neverovati s obzirom da su low profile karte i jako smesne. Kad sam video gpu-z razocarao se 64bit magistrala. Nvidia je u ovom slucaju kulturno srezala magistralu sa 128bit na 64bit jer da nije to bi bio GTX650 koji ima identican cip i isti broj stream procesora. Dakle GT640 sa DDR3 je punokrvna karta, a sa ddr5 prepolovljen GTX650.
Igrom slučaja sam bio u prilici da testiram nekoliko kartica čije sam rezultate ovde okačio.Super, odakle ti karte, samo ih menjas. Mislim da bi naslov teme trebalo da se promeni u nesto kao: Nvidia kartice iz nize kategorije ili nesto tako.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari