Šta je novo?

Asus GeForce FX 5200

nidzoni

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
619
Imam mali problem sa grafičkom iz naslova na računaru na poslu.. Sve radi ok, dok ne pokrenem browser sa flash animacijom, nakon čega prozori počinju da seckaju, na minimize, maximize, restore.. Izgube prvobitnu "fluidnost"..
Ranije sam imao GeForce2, sa istim problemom, pa sam izguglao da je fora u drajveru, stavio stariji detonator i rešio stvar.
I sad sam eksperimentisao sa Forceware drajverima, starijim, novijim (trenutno je ver. 81.98) i apsolutno se ništa nije promenilo.
Ostatak hardvera je: Asus K8V, AMD Athlon 3400+, 2X1 GB Infineon DDR400, Western Digital HDD SATA II..

Igre mi apsolutno nisu bitne, ali mi ova pojava u svakodnevnom radu ide na nerve😡

Unapred hvala !

Hmm, mozda pomogne, probaj da promenis windows refresh rate, meni se tako jednom izbagovalo i resio sam probelm menjanjem refresh rate-a

Radio sam i to, al ništa ne menja ! Sve radi super do prvog flash-a !
Još nešto, Flash Player 9 je instaliran.

Poslednja izmena:
A koju sad grafiku imas!

a da taj flash obrises i skines drugi?
Ne deluje mi kao da je problem sa grafikom i driverima,vec kao problem u win-u....
A,da,procitao sam na gomili foruma na net-u da ljudi hvale i hvale driver 93.71(ili 81 ne secam se tacno),kazu da je najbolji driver za gf5xxx seriju....

Ja sam imao slicnih problema sa tom karticom , iznervirao se i uzeo drugu.

a da taj flash obrises i skines drugi?
Ne deluje mi kao da je problem sa grafikom i driverima,vec kao problem u win-u....
A,da,procitao sam na gomili foruma na net-u da ljudi hvale i hvale driver 93.71(ili 81 ne secam se tacno),kazu da je najbolji driver za gf5xxx seriju....

To su definitivno najbolji drajveri za 5xxx seriju kartica. Skini te 93.71 i probaj.

To su definitivno najbolji drajveri za 5xxx seriju kartica. Skini te 93.71 i probaj.

Probao sam i 93.71 - sve po starom 😡
Očistio sam prethodne sa Guru Driver Cleaner-om, restartovao komp i posle prve animacije, sve isto ko i sa prethodnim driverima..
Za sad teram ovako, a kad se ukaže prilika, menjam karticu i to je izgleda jedino rešenje.

Hvala svima na odgovorima !

Proveri Desktop Properties/ Advanced/Troubleshoot i postavi Hardware acceleration na Full.

Za FX5200 sve preko 84.21 nema smisla. Meni su se najbolje pokazali 67.22 i 66.93!

Da znaš da ću to i da uradim.. i to ću da gledm da zabodem nekog ATI-a i da završim s tim !

Uzmi ATI 9250 ili 9550 sa 128 bita i zavrsis posao.

Nazad
Vrh Dno