Pojavice
se cim ga naruce distributeri, ali oni to jos nisu uradili. Vec je dostupan za narucivanje i mogao bi stici polovinom oktobra - ako ga naruce ovih dana. IT Svet je testirao nas sempl.
Šta je moguće da uradimo mi (poznavaoci hardvera) kao potencijalni kupci svesni stanja na našem tržištu i izbora?
Greota je i za nas i za vas da budemo uskraćeni za takav uređaj po takvoj ceni...
Distributeri su malo stidljivi po pitanju ovog modela
Evo pitanja za vas. Kako vam se cine ove cene i sta bi radije kupili:
FE375CXG - 1280x800; 8GB; Intel Z3530 1,3 GHz; Kamere 0.3/2 MP za oko 26.000 dinara ili
FE375CG - 1280x800; 16GB; Intel Z3560 1,86 GHz; Kamere 2/5 MP za oko 30.000 dinara
Jedan manji broj korisnika ima problem sa najnovijom verzijom firmware-a za ME175. Resenje je u pripremi, ali ne znam tacno kad ce biti spremno. Ako su problemi ucestali mozete uredjaj poslati u servis.
Jedan manji broj korisnika ima problem sa najnovijom verzijom firmware-a za ME175. Resenje je u pripremi, ali ne znam tacno kad ce biti spremno. Ako su problemi ucestali mozete uredjaj poslati u servis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari