Kupio Bih Ovu Karticu Asus En8600gt Silent 512mb Ddr3,zanimaju Me Strucna Misljenja.
Kupio moj drugar pre par dana jednu takvu, greje se do zla, ni PES 2008 nismo mogli da odigramo, cak ni jednu celu utakmicu, a da graficka ne pocne da da koci zbog pregrejavanja. Ukljucim ja riva tuner (graficka nije klokovana), ono temperatura u idllu 77C, ostavim monitoring upalim PES kad posle imam sta da vidim, temperatura se kretala do 97C!! Sutra idem da mu namontiram jednu osmicu na kartu, to bi trebalo da resi probleme, ali ipak onda je bolje kupiti kartu sa aktivnim hladjenjem u startu, nego se ovako cimati. Dakle sto se mene tice, karta je dobra za izbegavanje :wave:
Laksa varijanta je da mu stavis fan na stranicu kucista i da ga okrenes da duva direktno u kartu, gledaj da stavis i mrezicu na fan zbog prasine. Ima moj drugar tu kartu, do sada se nijednom nije pozalio da mu brljavi u igrama, mada sam i ja sam primetio da se greje poprilicno
Ipak Sam Uzela Xfx 8600gt Ddr3 I Mogu Da Vam Kazem Da Se Super Pokazala Def 540 1400,oc 720/1900 3dmark O5 11000
ja mislim da je sada to losa kupovina pored radeona 3850.
zensko sto klokuje karticu i vrti markoveda li je moguce?
Ma neshto me ovaj prvi post buni...![]()
U prvom je bio moj brat mada je on manje zainteresovan od mene za oc.kompjuter nam je zajednicki,hteo je tu kartu ali ja sam ga ubedila da uzmemo xfx 8600gt.kao tvoju medjutim nije je bilo.,pa smo uzeli obicnu tj.on je kupio posto radi.reci mi sta da radim sa temperaturom?
strah me da kuler ne strada na njoj.
Kupio Bih Ovu Karticu Asus En8600gt Silent 512mb Ddr3,zanimaju Me Strucna Misljenja.
Kako sam ja cuo da su prve Asus 8800 GT kartice ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari