Šta je novo?

Asus Eee Pad MeMO ME370T - Tegra 3 249$

@ Adam - Pa znam da bi meni najbolje legao dell, ali nigde da ga nadjem.. Evo sad Mario razmilja, kome god posaljem poruku zamena Taba za Streak, svi su u fazonu:
`` Ubi me i ovih 5, a ti bi da mi uvalis 7!!`` :D :D :D
Ajde ajde Mario hvali ga jos malo pa me nateraj da ti dam i kes... :D hehe

Xaxaxa, sta da ti radim kada si uzeo vecu ciglu od telefona od mene :D
Najgori sam, uzeo Kindle e-reader, sada i njihov tablet jurim...ccc :D

Pa kazem ti ja, promeni, uzmi SHLJAMsung, neces se pokajati.. :D

video sam najave, jedva cekam da vidim i uredjaj kada se pojavi... mada, to je jos pola godine blejanja.

Mene interesuje ima li ovo čudo wacom digitajzer, s obzirom da pripada memo seriji...ne vidim ga nigde na slikama, niti ga igde pominju...

Negde sam procitao da sa njim ne dolazi olovcica. kolko vidim, nema ni prednju kameru, ispravite me ako gresim.

Djurkas se javio posle dugog odsustva :) I ostao razocaran... Nisam bilo gde primetio da ima olovcicu. Niko je zivi nije pomenuo.

I nema prednju kameru po svoj prilici definitivno.

Edit: Sve sto sam rekao vazi za predstavljenu verziju. Ko zna, mozda do definitivnog izlaska odluce nesto i da promene.

Djurkas se javio posle dugog odsustva :) I ostao razocaran...

djurkash je tu, da si ti živ i zdrav sve vreme, samo je ponekada nečujan... :D
I, nisam ostao razočaran, da budem iskren, ni na noteu još nisam našao neku ekstra pametnu upotrebu olovke...

Jel samo meni neće da prikaže youtube u tapatalk-u, ili je do programa...

Ovo je inače slabiji 171 model sa S3 Snapdragonom, i uslovno rečenim „kilavim„ benchmark rezultatima za tableti od 600usd. A konačno vidim šta je olovka....običan kapacitativni stylus:D

U svakom slučaju, čeka se 370tka sa tegrom3 i navedenom cenom...

Nece ni meni...

Ima li bilo kakvih novosti o ovom tabletu? Da li je otkazan?

Ima li bilo kakvih novosti o ovom tabletu? Da li je otkazan?

Pratim sve veće sajtove koji se bave mobilnim tehnologijama, i za sada ništa nije objavljeno, sposobni da se otkazuje. Samo je pomenuto da će možda biti predstavljen kao google (nexus) tablet

Vrh Dno