Šta je novo?

ASUS EAH3650 problem

• Začetnik teme Začetnik teme lauven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lauven

Slavan
Učlanjen(a)
23.03.2009
Poena
309
E, ovako... Pre par dana sam kupio Asus 3650, 256mb ddr3 i nakon instaliranja drajvera desava se da kursor treperi kad god otvaram neki program, tj. u trenutku kada se pojavi onaj kruzic u Visti (umesto pescanog sata u XP-u). Kursor takodje treperi i kada sam u nekom programu i pomeram misa ali ne toliko kao kada otvaram neku aplikaciju. Deinstalirao sam drajvere i problem je nestao. Skinuo sam najnovije sa ATI-jevog sajta i ponovo se desava isto.
Inace, ovo je konfiguracija: Amd LE-1100 1.9 mhz, MSI k9n6sgm-v, 2 x 1GB ddr2 Kingston, wireless mis Media-Tech Leader i pomenuta graficka.
Da li se mozda jos nekome desavalo nesto slicno ili ima neki predlog sta da radim?
Hvala unapred 🙂

Skini drajvere 9.1, ali samo drajvere, nemoj CCC, instaliraj neki noviji Ati Tray Tools pa probaj

Evo, upravo sam to probao i isto se desava.

Isprobao sam 8.9, 8.10, 8.11, 8.12 i 9.1 drajvere i kod svih se isto desava osim kod 8.10 ali tada ne mogu da aktiviram Vista Aero :crash:
Godinama slusam o tim "zloglasnim" Ati drajverima i nisam verovao dok se nisam uverio na sopstvenom primeru 😛

Nazad
Vrh Dno