Šta je novo?

Asus DVD-E616P2

Preoccupation

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2004
Poena
725
Danas sam pazario ovaj dvd-rom. Voleo bih da mi neko objasni kako LG DVD moze da bude bolji od ASUS DVD-a???!!! Ima ljudi na ovom forumu koji to misle!!!
A drugo odakle nekome obraza da stavi istu cenu LG-u i ASUS-u (uh kako mocno zvuci)?? LJUDI LG je Koreja bre...Kako mozete da ga poredite sa ASUS-om???
Hteo sam da pazarim Plextor ali njega verovatno ima samo na Plutonu!
Strasno. LG!! Samo u nasoj zemlji ljudi kupuju gluposti iz Koreje, tipa Samsung, LG, itd......

Poslednja izmena:
Eh, sta cirka i vutra mogu da urade :d
Predlazem uspostavljanje sanitarnog otklona :D tj. brisanje treda iz higijenskih razloga :)

Neces verovati, ali ja hteo da napisem da je zaboravio da pusti vodu za sobom, al' rek'o necu da budem brezobrazan! :d

Plextor imas na Benchu, a za Pluton nisam siguran.

mihailo je napisao(la):
Plextor imas na Benchu, a za Pluton nisam siguran.

Hm, cini mi se da sam proteklih dana trazio i navodno niko nema (naravno nov)! Zamolio bih da mi objasnite zasto nisam u pravu (ako nisam)!

Poslednja izmena:
Pa bukvalno sve moguce i nemoguce komponente kompjuterske se proizvode na Istoku. Sta ti mislis, da se Asus ne proizvodi tamo? Moj Pionir je made in China. Tamo je radna snaga jeftina. Zato ne stoji bas to sto si rekao.

Ogi. je napisao(la):
Pa bukvalno sve moguce i nemoguce komponente kompjuterske se proizvode na Istoku. Sta ti mislis, da se Asus ne proizvodi tamo? Moj Pionir je made in China. Tamo je radna snaga jeftina. Zato ne stoji bas to sto si rekao.

Da, ali ASUS nije firma sa ISTOKA dok LG, Samsung po default-u JESU SA ISTOKA!

Ali po DEFAULTU, koliko ste duboko otisili u komp. vode... ;)

@Ronnie A Pioneer? A pravi se u Kini. I sta mu fali? Trenutno je najbolja kupovina sto se tice DVD rezaca.

Ogi. je napisao(la):
@Ronnie A Pioneer? A pravi se u Kini. I sta mu fali? Trenutno je najbolja kupovina sto se tice DVD rezaca.

Sorry, ja govorim o kvalitetu
a ne o dobroj kupovini!

Ronnie, koji je tvoj problem? Znas li sta se nalazi u tvom uredjaju na kome je nalepnica Asus? Nisam primetio da je iko na forumu dizao u nebesa ijedan LG opticki uredjaj, makar ne u poslednje vreme + sto pricamo o tehnologiji i kvalitetu DVD citaca koji su na sceni vec godinama sa minimalnim unapredjenjima. Iskuliraj malo.

mihailo je napisao(la):
Ronnie, koji je tvoj problem? Znas li sta se nalazi u tvom uredjaju na kome je nalepnica Asus? Nisam primetio da je iko na forumu dizao u nebesa ijedan LG opticki uredjaj, makar ne u poslednje vreme + sto pricamo o tehnologiji i kvalitetu DVD citaca koji su na sceni vec godinama sa minimalnim unapredjenjima. Iskuliraj malo.

U pravu si. Ionako.... Ratnik zasluzuje ratnika!

Poslednja izmena:
Ronnie Coleman je napisao(la):
Sorry, ja govorim o kvalitetu
a ne o dobroj kupovini!

Uopste ne razumem o cemu govoris! Pa dobra kupovina znaci da je uredjaj KVALITETAN! Neces mi valjda reci da je Pionir nekvalitetan uredjaj... a pravi se u Kini...

I proizvodi koji nose oznaku "Made in Japan" su sa neke zemlje sa Istoka,
ali veruj mi daleko su kvalitetnije od nekih Made in UK, Made in Germany ili Made in USA... Uostalom danas se "tesko" nalazi hardver a da ne pise na njemu Made in Korea,
Made in China ili Made in Taiwan,Made in Singapore,Made in Phillipines,Made in Malaysia,Made in Hong Kong i uskoro Made in India (Hmmmm....sta li ce to biti !!!)

Nazad
Vrh Dno