Šta je novo?

asus d2x i audio splitter?

shein84

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2008
Poena
309
Naime, da li je moguce koristiti zvucnike i slusalice u isto vreme na ovoj karti, probao sam neki audio splitter i nisam zadovoljan. Zvuk na zvucnicima je bio cini mi se okej, dok je na slusalicama bio razocaravajuce izdeformisan.

na zalost d2 nema front panel izvedbu tako da sam ja to resio time sto sam ubo sluske u njega a izlaz ubo u integrusu.

i ja sam to razmislao zar nije moguce da nadjemo stari cd player sa 3.5 jack, pitam jer nisam koristio cd-a odkad je vista izasla, ko zna nek potvrdi dal je to moguce

t2l-P511-3.jpg

Postoji li nesto ovako, koje ce omoguciti sluske i zvucnike u isto vreme? Mislim ocigledno je da postoji, samo me zanima da li moze da funkcionise na xonar-u.

Zasto ne bi moglo :) Kada nadjes gde ima da se uzme,ocekujem pm :)

Radice, kako da nece. Ja sam u nuzdi koristio 2-3komada, zabodena jedan u drugi da bih dobio 3-4 ista izlaza :)

Te racve i ovakvi adapteri postoje svuda, pa i na buvljacima.

Konkretna prodavnica (ima i pozlacene tj. bolje varijante) je Kanibal u TC piramidi.
Cene su oko 100din (pozlaceni adapteri su skuplji za 20-30%)...
AA1910.1.jpg

Upravo sam taj 1 probao i ocajno mi je radio, da li je imao feler zaista ne znam ali znam da je zvuk bio katastrofa.

Kod mene su umeli da prave problem ti najjeftiniji primerci> izgubi se levi ili desni kanal kad ga mrdnes, posto je kontakt jadan. Ovih problema nisam imao kasnije kada sam kupovao te pozlacene adaptere, posto su i bolje sklepani.

A sa Y racvama nisam imao nikad takvih problema.

Kvalitet zvuka ne bi trebalo da se osetno kvari. Ja nikad nisam osetio. Bas mi cudno, shein84, da si imao takav problem... Mora da je neko sr*nje to sto si imao, pa je spojio dva "ziva" kraja, pa napravio mono zvuk ili tako nesto...

Znaci, kupiti ili kvalitetniji i skuplji adapter ili Y racvu, gde izlaze dva kabla sa "zenskim" 3,5mm.

Kupio bih sad kad bih znao gde, imas li kakav predlog? Gledao sam u mitros-u ali imaju one budzetne varijante od 100 dinara.

Zar neće takvi razdelnici praviti problem po pitanju "snage" izlaza, jer je izlazna impedansa duplo manja kada se prikače dva "potrošača". Imao sam takav problem, kad pojačam slušalice zvučnici se utišaju, kad pojačam zvučnike (makar i isključene) slušalice se jedva čuju.

I kako si resio taj problem, posto verujem da se javio i kod mene?

Nazad
Vrh Dno