Šta je novo?

Asus baterije

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Pitanje je dakle gde kupiti originalne baterije za Asus laptopove?

Zar je moguće da niko nema ovu informaciju

Ovlasceni servis, porudzbina po serijskom broju laptop-a, i mesec, dva cekanja...

Da li je ta informacija proverena? I može li se uzeti baterija sa jačim kapacitetom? I kako uzeti odgovarajuću za određeni tip laptopa jer čak i sa laptopom je stigla baterija sa drugog modela

http://www.svebaterije.net/kategorija/laptop-baterije - nisu originalne, ali ja uzeh za sluzbeni lap (HP-ova originalna mi geknula tipa 15-ak dana po isteku garancije, a za novu su trazili neko brdo para) i ova se pokazala sasvim ok. A uzimao je i drugar za neki lap i nema zamerki takodje.

Meni je to malo skupo, za zamenske baterije... Znam da je ovo Szerbia, ali sam nekoliko kupovao na nemackom Ebay-u i sve je to bilo poprilicno jeftinije.
Znam da nemaju svi kombinaciju za takvu kupovinu, ima i tamo falsha, ali poslednjih nekoliko su bile 25-35e...U pitanju su bili HP/Compaq, Toshiba i IBM.
pozz

Dranje po ušima 20-30% skuplje od najskupljih originalnih baterija. Što je preterano preterano je

Ct, kimtec, system one, kod njih moze da se poruci (ovlasceni servisi). Svi su manje vise spori, ako znas koji model baterije ti treba, onda ti nece traziti ni serijski lapa. Standardna baterija je oko 100€...
Ps
Ct servis sada valjda radi sa sys one, nisam ispratio... svakako su ovlasceni servisi za asus ntb.

Znam koji su ovlašćeni servisi, raspitaću se čim nađem nađem vremena da tome posvetim malo više pažnje (tipa upoređivanje cena isplativost i slično)

Nazad
Vrh Dno