Šta je novo?

Asus Ati Radeon HD 2600pro

miljenko

Slavan
Učlanjen(a)
12.03.2007
Poena
320
ortak je uzeo ovu karticu i jucher smo je montiraili i svez windows stavili. Instalirao sam sve drivere za plocu-klasika i instalirao sam drivere za graficku sa cd-a koji je dosao u paketu. U paketu je doslo josh nekoliko drivera-programa koji neam pojma sta rade....
potom sam instalirao divx codece i playere, i bilo koji film da pustim iz bsplayera, vlc-a, gom-a, slika je zelena.
kad film krene, u desnom uglu ekrana pojavi se neki splendid logo......i slika zelena
to nam pravi problem i obrishem sve od asusa i skinem sa atijevog sajta najsvezije samo drivere i instaliram i filmovi rade najnormalnije ali sada ne mogu podesiti osvezenje ekrana tj stoji na 60hz a monitor podrzava do 85. monitor je sa proslim driverima imao osvezenja 60-85 ali eto bilo drugih bagova, u pitanju je philips 190WV7CS, jedino josh drivere od monitora staviti....
da li je neko imao slican problem ?

Ako je sada sve u redu, možeš da pokušaš, mada mislim da nije do toga, da instaliraš drajvere za monitor koje si dobio uz njega

Instaliraj K-lite mega codec pack mislim da je aktuelna verzija 3.4.0 pa probaj,a inace za monitor,trebalo bi da imash opciju da odstiklirash "hide modes that this monitor cannot display,trebalo bi da imash opciju do 85hz.

poz

Nazad
Vrh Dno