Šta je novo?

ASUS ap 1710-E1 crkla ploca

• Začetnik teme Začetnik teme ghost
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ghost

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
745
i ostalo kuciste 2 x po 4 HotSwap fijoke, 3 HDD SCA 80Pin, dva XEONA slot 604, 4GB unbuffered ECC....Sta uraditi sa ovim nesretnim hardverom. Ima li smisla pretvoriti to u neki backup server sa nekom novom plocom (koja prima ovu memoriju- ja to ne nadjoh) dodati jos za neki Adaptec ili LSI sa RAID-om ili ..............

:smoke:

Definitivno nadji neku plocu ako mozes i pokreni to shteta za hardware. Moze to da radi kao sasvim pristojan server. Nemam vremena sad da trazim koji model ploce bi ti odgovarao itd itd ali ako nadjes javi se mozda mogu da ti pomognem oko nabavke doticne ako je nema u srbiji.

s' postovanjem JA:smoke:

Hvala u svakom slucaju,da je privatna varijanta ,bilo bi vec sredjeno. Na zalost samo preko racuna- to je problem. Ovlasceni ASUS distributeri (a i njihovi serviseri )
van garantnog roka ne mogu-ne zele da se bakcu sa istim.Nemam cak ni INTEL replacement - nesto tipa SE 7520.. (staje samo Full ATX nista vece). Sacekacu jos malo......

Od trazenja odgovarajuce ploce se definitivno odustalo.
Osim ploce i kucista sve je na prodaju :
1x BackPlane+kavez sa 4kom HotSwap fijoka,
1x HITACHI UltraStar 36GB SCSI SCA 80 Pin,
2xHITACHI UltraStar 76 GB SCSI SCA 80Pin,
2x XEON 2,4GHz slot 604,
3x 1GB ECC DDR 333 Unbufered,
1x SCSI LVD 2 chanel kontroler ASUS (neki LSI) i kabl 68-pin sa terminatorom

Unapred se izvinjavam, znam da je za oglase , ali ovo je oprema koja ne zanima siroke mase.

Moze na PP ili na 063/391724

cini mi se da u Desku imas neku plocicu za dual xeon

Nazad
Vrh Dno