Šta je novo?

Asus: Agent ROG Contest

nikolas61

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.04.2004
Poena
680
Sredinom prosle godine je odrzano Asus: Agent ROG Contest takmicenje na xtremesystems.org forumu. Samo takmicenje je trajalo nekih desetak dana. Na moju veliku srecu osvojio sam prvu nagradu. Takmicenje je imalo svoje zadatke i ako sam zadatak ne ispunis ...ispao si. Dobio sam kao nagradu ASUS GTX 680 DirectCU II. Ocekivao sam da mi sama nagrada stigne,ali to se oduzilo. Ostale nagrade su bile ASUS Maximus V Extreme i to za drugo, trece , cetvrto i peto mesto. Samo je ucesnik iz USA dobio svoju plocu. Tema o samom takmicenju je sada obrisana.

Nekoliko slika gde sam prosao zadatke ... ;)

Proslo je cetiri meseca,posiljka nije stizala.

Zahvaljujuci ASUS Components - Western Balkans dobio sam i veliki BONUS u vidu - - ASUS GTX690-4GD5

Ovom prilikom zelim da se zahvalim ASUS Components - Western Balkans koji su mi pomogli da dobijem svoju nagradu.

pod prvo čestitam ti na osvojenom prvom mestu
neznam ko je organizovao lično,ali je dosta neodgovorno i nezrelo ponašanje da nisi dobio nagradu preko 130 i kusur dana:(
i hteo bih da probam te palačinke ali kad sam video slike prave PRINCEZE,čak i da nudiš nebih imao srca uzeti......jako lepa curica
i za kraj nek te karta dugo služi i čekamo naravno bench:wave:

da, licno mi je Nikola pricao kroz sta je prosao ne bi li dobio svoju posteno zasluzenu GTX680 ali da se ne fokusiramo sada na negativno...srecom, momci iz lokalne Asus kancelarije su izasli u susret i epilog je da je GTX690 dospela u prave ruke. zelim ti da se dobro zabavis sa njom i srusis po koji WR.
sve najbolje, have fun :wave:

Mogu samo da pohvalim Nikolino strpljenje i asus kancelariju koja mu je oduzila "kamatu" na ovaj način; puno srece Nidzo sa kartom, neka te služi i da je blagosiljaš kako treba...naravno mislim u vidu prvih mesta na sve strane ;)

Realno ne znam sta mi teze pada, da gledam u palacinke ili u kartu :D

Prava nagrade u prave ruke!

Retko posećujem forum u poslednje vreme ali kada sam večeras otvorio Bench Clubbing ova tema mi je baš nabacila osmeh na lice.

Nidžo svaka čast!

Sve pohvale za lokalnu Asus kancelariju (pretpostavljam ko je pogurao stvari :) ).

Svaka čast nastpljenju, ja bi posle 10 dana čekanja već krenuo da udaram na sva zvona. Ovako taman još jedna 680-ca kao kamata za čekanje.
Jedva čekam da je vidim u radu.

Nego imaš li ti dovoljno veliko kućište za nju? :p

ma ko jos koristi kucista :p svaka cast, drago mi je da se cekanje isplatilo ;)

Svaka cast !

PS Al one rupicaste naocare objasnile :d

Sada svi moramo da dođemo na palačinke i da je malo ispipamo. Osećam da u životu nisam držao naqurčeniji komad hardwara u rukama :)

Još jedno svaka čast.

P.S. Šta planiraš sa kartom?

Koliko se palacinki mora pojesti da bi se osvojila GTX690? :d

Svaka cast na strpljenju, a i zasluzio si brate ovakvu nagradu. :wave:

Prvo cestitam Nidzo i nek te karta sluzi ,zasluzio si ..
Drugo ljubomoran sam i naterao si mi vodu na usta i zbog palacinki a najvise zbog zveri ;)
Koliko naplacujes iznajmljivanje karte?Upisi me odmah na listu cekanja :d

Isplatilo se čekanje, ako je ne prodaš nek te služi duuuuugo...

Svaka cast za osvojeno prvo mesto!
A cekanje se svakako isplatilo :)

Cestitke! Svaka cast!

Sto rece PCBeast, ljubomoran sam i zbog palacinki i zbog zveri :)

Nazad
Vrh Dno