Nagy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.02.2006
- Poena
- 319
Imam problem sa plocom iz naslova. Kada upalim kompjuter jednostavno ili odmah posle par sekundi i ocitavanja memorije UGASI kompjuter (i ne pomaze nista-na prekidacu ne moze da se upali). Onda moram da izvucem struju iz napajanja, posle par sec vratim i on se opet upali. I tako u krug. Probao sam 2 napajanja, Frontier i Neo (znam da nisu neka ali rade lepo druge ploce). Signalna zelena diodica radi, ploca ima napajanje. Clearno sam bios, ucitane default vrednosti, kompjuter je startovao win xp i onda se jednostavno kada konacno trebam da dobijem desktop, sekund pre toga, pojavi se prazan desktop i dve strelice od misa-jedna na levoj druga na desnoj strani i - opet se ugasi. Ajd Jovo nanovo. Probao sam da umesto intergrisane grafike ubacim IGP graficku-ali isto se desava. memorija mi je OK, kingston 512mb.
Dali neko ima ideju sta bi moglo da bude? Dali je BIOS sigurno OK (mislim ako ucita default ...)?
Dali neko ima ideju sta bi moglo da bude? Dali je BIOS sigurno OK (mislim ako ucita default ...)?