Šta je novo?

Asus A7V600-X

• Začetnik teme Začetnik teme trx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

trx

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2004
Poena
619
ima li neko neka iskustva sa ovom plocom?

znam da je NF2 zakon za overclock, ali sve sto je meni potrebno je da dignem Bartona 2500+ (11x166) na 3200+ (11x200) a sve ostalo da bude po default-u: mnozioc da ostane 11, agp da bude 66, pci 33, ram da radi na 400 i to je to...

moze li kt-600 da posluzi za ovako nesto?

cheers cheers cheers cheers cheers cheers (D)

dobro, ako vec toliko ne volite asus-a, moze li tako nesto da se izvede pomocu

Gigabyte GA-7V600 L
Gigabyte GA-7V600 1394

ili bilo koje druge KT-600 ploce?

:wave; :wave; :wave; :wave; :wave; :wave; :wave; :wave; :wave; :wave; :wave; :wave; :wave;

Ima li neka da ne postoji, izuzimajuci mozda one Matsonic-e, Fastfame-ove... (mada ni za njih nisam siguran da li neki model nema)!

ok, a recite mi kako ce se ponasati neka NF2 400 Ultra ploca ako se na nju stavi samo 1 modul memorije:
hoce li joj performanse biti kao kod NF2 400 (non-Ultra) ili ce biti nesto zestoko usporena?

(u prevodu: ako imam 1 memorijski modul, mogu li ga koristiti na NF2 400 Ultra ili moram da jurim NF2 400 non-Ultra plocu?)

trx je napisao(la):
(u prevodu: ako imam 1 memorijski modul, mogu li ga koristiti na NF2 400 Ultra ili moram da jurim NF2 400 non-Ultra plocu?)
Naravno da mozes. I ja trenutno koristim jedan (EPOX 8RDA3I), mada planiram da uzmem dva u skorije vreme.

shone190 je napisao(la):
...
Naravno da mozes. I ja trenutno koristim jedan (EPOX 8RDA3I), mada planiram da uzmem dva u skorije vreme.
Verovatno znas i sam, ali ukoliko *slucajno* ne znas (ili bar da ponovimo za one koji ne znaju)... ukoliko je to *ISKLJUCIVO* zbog Dual Channel-a - batali.

CAR je napisao(la):
...

Verovatno znas i sam, ali ukoliko *slucajno* ne znas (ili bar da ponovimo za one koji ne znaju)... ukoliko je to *ISKLJUCIVO* zbog Dual Channel-a - batali.
Izmedju ostalog i zbog toga. A zasto? Jesi li probao kako to "sljaka" i zakljucio da je s***e?
Pozdrav!

shone190 je napisao(la):
...
Izmedju ostalog i zbog toga. A zasto? Jesi li probao kako to "sljaka" i zakljucio da je s***e?
Pozdrav!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Heh... pa ja imam nForce2 plocu(e) vec godinu dana, naravno da sam probao! :beat:
Mislim, to je bio jedan od razloga za kupovinu, iako sam i tada znao sta i koliko donosi... ali dobro, i 2% ubrzanja meni znaci! 😉
Ipak, osnovni razlog je bio zelja da napucam visok FSB, jer sa prethodnom plocom nisam mogao preko 200-205 MHz.

Sto se samog DC-a tice... ma, prevara. Mislim, DC je super stvar, ali za P4 platforme, koje stvarno imaju koristi od toga zbog njihove arhitekture, a evo takav je sad slucaj i sa FX-51 procesorima i K8 jezgrom. Medjutim, za K7, DC je potpuno nepotreban.
OK, dobices ti "znatno" bolje rezultate u Sandri, dobices i bolje razultate u 3DMark-ovima... ali u realnom radu, nekim igrama? 2, mozda i cela 3 frejma vise :mrgreen:

CAR je napisao(la):
...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Heh... pa ja imam nForce2 plocu(e) vec godinu dana, naravno da sam probao! :beat:
Mislim, to je bio jedan od razloga za kupovinu, iako sam i tada znao sta i koliko donosi... ali dobro, i 2% ubrzanja meni znaci! 😉
Ipak, osnovni razlog je bio zelja da napucam visok FSB, jer sa prethodnom plocom nisam mogao preko 200-205 MHz.

Sto se samog DC-a tice... ma, prevara. Mislim, DC je super stvar, ali za P4 platforme, koje stvarno imaju koristi od toga zbog njihove arhitekture, a evo takav je sad slucaj i sa FX-51 procesorima i K8 jezgrom. Medjutim, za K7, DC je potpuno nepotreban.
OK, dobices ti "znatno" bolje rezultate u Sandri, dobices i bolje razultate u 3DMark-ovima... ali u realnom radu, nekim igrama? 2, mozda i cela 3 frejma vise :mrgreen:
E pa zbog 2-3 frejma ga se je ne zez'o sa DC-om. Hvala na obavestenju, a sto se tice Sandre i ostalih testova ni malo me ne zanimaju.
Pozdrav CAR-e!

shone190 je napisao(la):
...
E pa zbog 2-3 frejma ga se je ne zez'o sa DC-om. Hvala na obavestenju, a sto se tice Sandre i ostalih testova ni malo me ne zanimaju.
Pozdrav CAR-e!
Nema na cemu, pozdrav i tebi :wave;

Nazad
Vrh Dno