Šta je novo?

Asus A7V133-m

brzi

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2001
Poena
619
Kakva su iskustva? Malo sam gledao kroz search i informacije su oprecne.
Konkretno:
1. Postoje li revizije koje treba izbegavati?
2. Da li podrzava XP?
3. Kakve su OC sposobnosti (u kojim koracima moze da se setuje magistrala, i da li ima podizanje voltaze)? Na Asus sajtu stoji da moze da se menja FSB u koracima od 1MHz?!
4. Ostalo sto bi bilo bitno?

U sustini, 3 PCI slota su mi sasvim Ok, kao i 2 slota za memoriju. Nisam prezahtevan korisnik, zanima me da se otvorim za buduci upgrade (sad planiram Morgana pa da bezbolno mogu preci na Xp).

Ajte, ima li pametnije kupovine za 150-160€ ?

Ajte, ima li pametnije kupovine za 150-160€ ? [/B][/QUOTE]

Ima, GA 7DX+, Full ATX, moze da se klokuje, AMD 761, ploca je reda 90 eu

brzi je napisao(la):
Ajte, ima li pametnije kupovine za 150-160€ ?

Verovatno si hteo da kazes 160–170 DM ? (87€)
ili si promasio oznaku ploce... ili mislis ploca +Morgan?

Re: Re: Asus A7V133-m

Panos je napisao(la):
Verovatno si hteo da kazes 160–170 DM ? (87€)
ili si promasio oznaku ploce... ili mislis ploca +Morgan?

Da, mislio sam da li ima bolja kupovina ploce i procesora da da sve zajedno ne kosta vise od 150-160€ (300 dem).

Re: Re: Re: Asus A7V133-m

brzi je napisao(la):
Da, mislio sam da li ima bolja kupovina ploce i procesora da da sve zajedno ne kosta vise od 150-160€ (300 dem).

Definitivno Gigabyte

U redu, ali to mi povlaci zamenu memorije (imam 2x128 sdrama) za DDR, sto mi se bas ne radi, osim ako ne nadjem nekog ko je voljan da mi odradi Upgrade...

brzi je napisao(la):
U redu, ali to mi povlaci zamenu memorije (imam 2x128 sdrama) za DDR, sto mi se bas ne radi, osim ako ne nadjem nekog ko je voljan da mi odradi Upgrade...

imao sam bas tu asusovu micro atx plocu. nemam zamerke na njen rad. stabilnost je dobra, mozes podizati magistralu, ja sam morgana 1ghz klokovao na 10x120=1.2GHz i radio je bez problema. Ploca nema mogucnost promene multipliktora. Znaci oc samo preko magistrale. Ovo je, po mom misljenju najeftiniji upgrade. Naravno radi sa sdramom. moze da se nadje ispod 90e a morgan je vec na 60e sto znaci 150e ukupno

Vrh Dno