Šta je novo?

Asus a7v133-c bios update

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
da li je neko uradio update na najnoviji bios? da li ima nekih tripova ili sve radi ok.

na sajtu pise da ploca podrzava Socket A for AMD® Athlon™ / Duron™ 550MHz ~ 1.3GHz+ CPU
koji je najbrzi XP koji tu mogu staviti?

trenutno imam Thunderbird 1.133

Pa zavisi na koji bios mislish...Mozesh da stavish 1600+ ako je plocha 1.05.
A i koristi malo search , bilo je dosta threadova na ovu temu...

Mozes da stavis sve XP procesore do 2100+ (12.5*133). Mnozilac veci od 12.5 ne moze da provali ploca.
Eh, da: revizija ploce treba da je 1.05 ili 1.05. bolje ova druga.
I jos nesto:) : na tu plocu stavi samo palomino procesore ovi sa T-bred jezgrom nece raditi - ima izvestaja da rade ali retko.

Ja na tom asusu imam vishe nego gadnih tripova:
1.prvo sam probao neki xp 1600+ koji je radio ok
2.pre pad nedelja sam probao t'bred-a i opet je sve radilo ok,dok...
...3.nisam kupio istog i koji sad netje da radi normalno tj trazi 1.85v
da bi kako-tako radio.
Bios je najnoviji.
Plocha je najvetji sh*t koji sam u zivotu video.

sMilosH je napisao(la):
da bi kako-tako radio.
Bios je najnoviji.

u tom slucaju ja necu nista menjati jer trenutno mi radi savrseno ... a i ne treba mi jaca masina

raindog je napisao(la):
u tom slucaju ja necu nista menjati jer trenutno mi radi savrseno ... a i ne treba mi jaca masina
Pa jeste da je zlatno pravilo da ako radi - ne diras nista, ali uvek postoji onaj crv koji te tera da probas :)
Da si zadovoljan, tj. da ti ne treba vise verovatno se ne bi raspitivao, zar ne? Ili je to cisto informativno?
Probaj, sto da ne, pa ako ne uspe (skoro) uvek moze da se vrati na staro...

Crni je napisao(la):
Pa jeste da je zlatno pravilo da ako radi - ne diras nista, ali uvek postoji onaj crv koji te tera da probas :)
Da si zadovoljan, tj. da ti ne treba vise verovatno se ne bi raspitivao, zar ne? Ili je to cisto informativno?
Probaj, sto da ne, pa ako ne uspe (skoro) uvek moze da se vrati na staro...

ono "skoro" me i birne...
pa trenutno mi ne treba jaca masina al znas kako je covek bi uvek hteo ono sto nema :p

sMilosH je napisao(la):
da bi kako-tako radio.
Bios je najnoviji.
Hm, tesko da je ova ploca shit. Pre ce biti da ti je nesto drugo u masini poluispravno ili neodgovarajuce . Npr. lose napajanje, hladjenje, skart procesor. Imam ovu plocu dosta dugo i na njoj overklokovani Duron i sve radi kao sat:). Bilo je doduse problema da se sve podesi kako treba , ali kada sam sve jednom namestio, dobro otkljucao CPU sve je savrseno.
Nemam nameru da je menjam jos dugo vremena.

Minja je napisao(la):
Hm, tesko da je ova ploca shit. Pre ce biti da ti je nesto drugo u masini poluispravno ili neodgovarajuce . Npr. lose napajanje, hladjenje, skart procesor. Imam ovu plocu dosta dugo i na njoj overklokovani Duron i sve radi kao sat:). Bilo je doduse problema da se sve podesi kako treba , ali kada sam sve jednom namestio, dobro otkljucao CPU sve je savrseno.
Nemam nameru da je menjam jos dugo vremena.

Napajanje je samsung 300w,izvadio sam sve pci karte,formatiro hdd,
instaliro xp ponovo sa sp1,ali ne vredi.A pogledaj samo kako variraju
naponi na dotichnoj.

Kolega je rekao da uvek postoji taj crv koji te tera da promenish,ja sam promenio t'birda 1,2ghz,a ovo kucam na duronu 750,dok ortak na 7aji2
przi sa mojim t'bredom.

Vrh Dno