Šta je novo?

Asus A620 ili A620BT

Enrico Adams

Slavan
Učlanjen(a)
11.05.2005
Poena
319
Evo vec neko vreme se razmisljam da kupim PPC i ova 2 modela su mi skrenula paznju, i ima par stvari koje mi nisu bas najjasnije.
Da li BT opcija drugog modela vredi tu razliku u ceni (80-tak eura)? Malo mi je ogranicen budzet pa mi ta razlika dosta znaci. Nemam mobilni ili notebook sa BT-om pa mi i nije nesto preterano potreban, ali znam da ume da bude dosta koristan prilikom razmene podataka, pogotovo sa novijim mobilnim telefonima i drugim PDA uredjajima, ali nisam siguran da li je vredno te razlike u ceni.

Zavisi za sta ti treba, meni licno kada sam birao to je bio presudan faktor, ali mozda tebi zaista nece biti bitan. A da deru za BT, to je odavno poznato...

pa recimo meni BT najvishe sluzi za net, tj. da ne moram da drzim u jednoj ruci PDA a u drugoj tel da bi isao na net. a za razmenu podataka ionako uglavnom koristim IrDA ;)

Nemam telefon sa bt-om i ne planiram da ga nabavljam u skorije vreme. Kada bih imao, BT bi koristio uglavno za razmenu podataka sa drugim pda-ovima, mobilnim telefonima, kompjuterima...
Ne znam da li je BT vredan tih dodatnih 80 evra jer mi nije prioritet. Voleo bih kada bi iskusniji korisnici mogli da kazu za sta obicno koriste BT i koliko im je znacio.

Nesto tu nije u redu - razlika u ceni izmedju 620 i 620BT ne bi trebalo da bude preko 50EURa-a

Poslednja izmena:
Pa meni licno BT veoma cesto koristi za izlaz na net sa PPC-a preko mobilnog i GPRS-a. Sluzi mi za slanje i citanje SMS-ova (vise skoro uopste ne kuckam na samom telefonu). Tu i tamo za razmenu VCard-ova i ponekog fajla sa ljudima koji imaju uradjaj sa BT-om.
Meni je zaista koristan, ne bih uzimao PPC bez njega.

Vrh Dno