Šta je novo?

ASUS A4K A64 3400+ & FCS Amilo V2040 P4 1.73

• Začetnik teme Velickovic
  • Datum pokretanja
V

Velickovic

Guest
Koji je po vasem misljenju bolji lap-top ? :wall:

1. FSC Amilo ProV2040 PM 1.7/512/60SATA/DVDRW/15"/XPP

ili

2. ASUS 15.4"WXGA A64M34+/80G4/RADEON 9700/512MB/DVDRW bez softvera ?

Svaki komentar ili savet je dobrodosao .

Hvala unapred !

Velickovic je napisao(la):
Koji je po vasem misljenju bolji lap-top ? :wall:

1. FSC Amilo ProV2040 PM 1.7/512/60SATA/DVDRW/15"/XPP

ili

2. ASUS 15.4"WXGA A64M34+/80G4/RADEON 9700/512MB/DVDRW bez softvera ?

Svaki komentar ili savet je dobrodosao .

Hvala unapred !

Ako ti nesto znaci za Amilo znam pouzdano da se greju nenormalno. Bilo da je varijanta sa Centrino, Mobile ili AMD procesorom..

Kakva su ti iskustva sa FSC, po pitanju baterija ???

offtpic : ako mozes samo kratko reci da li se HP kvare kao sto se prica ???

[ sve ovo pitam zato sto znam u kojoj firmi radis ]

Kolegi crko DELL LATITUDE 110L posle 3 dana koriscenja, samo se ugasio.

Ako biste bili ljubazni da napisete jos koji komentar.

Prijatelju neces verovati Dell se skriva iza jakog imena a u zamenu izbacuje lomove od racunara. Nije prvi kome je crkao Latitude cela serija je losa samo cekaju ljudi treutak kad ce da crknu! Nikom ne bih preporucio dell-a.

Pogledaj HP nx6110, on je ispod 1000 eura a neverovatno dobar.

Znam da je NX 6110 dobar, ali meni treba nesto jace da boljom grafikom.

glavinic je napisao(la):
Prijatelju neces verovati Dell se skriva iza jakog imena a u zamenu izbacuje lomove od racunara. Nije prvi kome je crkao Latitude cela serija je losa samo cekaju ljudi treutak kad ce da crknu! Nikom ne bih preporucio dell-a.

Sa ovako glupim i shturim komentarima nemoj da uchestvujesh u raspravi...

Al ste vi neki FORUMASI nemate pojima, kad nekom treba savet i komentar vas nigde nema !

Kad se medjusobno prepirete i raspravljate tad ste u stanju da po ceo dan i noc komentarisete !

SRAMOTA !

Ovo nije nikakva prepirka, samo mi je vishe muka komentara tipa:"Ovo je krsh, uzmi ono"

Konkretno o tvom pitanju nemam shta preterano pametno da ti kazem. Na prvom mi se ni malo ne svidja izrada, u ruci je kao igrachka i posle mesec dana imash notebook koji shkripi kao da je star godinu dana, dok mi se na drugom ne svidja ideja zvana A64. Ako ti treba desktop, uzmi dektop.

Bilo bi najbolje da odredish neki cenovnu granicu, pa da ti ukazem na neke modele koji bi ti mogli biti interesantni i zashto.

Platio bih do 1500e.

Treba mi jak lap-top zbog mobilnosti ne mogu destop da nosima sa sobom

Sta mislite o HP NX9105 ? I on je u igri

Evo ti nekoliko preporuka...

1. LG LS50-XG5H1...Dothan, 9600 Radeon, 512Mb, DVD/RW, kucishte od aluminijuma, odlichan monitor, lepo izgleda, dobra zavrshna obrada...Imao sam proshle nedelje dva komada na stanju i bash se domacinski izigrao sa njim...Samo rechi hvale za ovaj model....

2. Dell Latitude D505, isto 1.7 Dothan kao prethodnik, 512Mb, Combo, WLAN, BT, IR, 1400x1050 fantastichan ekran...

3. HP Compaq NC6120 sa Dothanom na 1.6 i 512Mb, isto odlichan rachunar...

Hava na savetima !

Sutra kupujem HP NX6125 AMD Turion 64 !!!

StevaMan je napisao(la):
Kakva su ti iskustva sa FSC, po pitanju baterija ???

offtpic : ako mozes samo kratko reci da li se HP kvare kao sto se prica ???

[ sve ovo pitam zato sto znam u kojoj firmi radis ]

FSC Lifebook serija je izmisljena za vecinu modela ostalih proizvodjaca. Baterija fenomenalna, design odlican, tih, ne greje se...
FSC Amilo varijante lepo rade samo kada je slucaj o Mobille procesorima, u svakoj drugoj varijanti potrosnja je nenormalna.
HP Standardno dobar, reklamacije kod Value modela ucestale kao i kod vecine ostalih proizvodjaca.

Dilema je izmedju :

ASUS 15.4"WXGA ATI RS300 PM1.6/60G5/512M/ M6742RU

ili

Dilema je izmedju :

ASUS 15.4"WXGA ATI RS300 PM1.6/60G5/512M/ M6742RU

ili

HP nx6125 AMD Tur 64 1.6/512/60Gb/Dvd RW/Pro(PY618

ili

HP nx9105 A64/3400+/512Mb/60Gb/DVD+RW/h(PG694EA) !

Koji od ova tri ??? :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Po meni lose su grafike na sva tri
1. ima X300 integrisan koji uzima 128 od Rama
2. Standardna Intelova grafika
3. nesto staro tipa NV 440 sa 64Mb

POgledaj u Mikrosu Acer Aspire 1692 daleko je bolji od sva tri koja si naveo, mislim da je oko 1180 + PDV tj oko 1400e ako ides preko neke firme mozes da ustedis deo PDV-a

e...

pa kao i ja nesto chitam, zato sto skupljam informacije da bi kupio nesto kao kvalitetan nb,
ali pored vas moze da se procita svakakva glupooooost. tipa pod 2. standardna intelova grafika. hp nx61125 sa Turion-om ima ATI Radeon Xpress 200M

eXe je napisao(la):
pa kao i ja nesto chitam, zato sto skupljam informacije da bi kupio nesto kao kvalitetan nb,
ali pored vas moze da se procita svakakva glupooooost. tipa pod 2. standardna intelova grafika. hp nx61125 sa Turion-om ima ATI Radeon Xpress 200M

Izgleda da necitas dovolno ili barem ne dovoljno pazljivo Sinak :D

ATI Radeon Xpress 200M je CHIPSET , a grafika je Integrisani X300 sa 128 Šerovanog Rama.

Tacno je da sam napravio gresku, ali samo sam zamenio stvari pod 1. i pod 2., a ti si to trebao samo da ispravis kada si primetio, a ne :)

Pa ti sad vidi čija je Glupoooooost VEĆA :-devil-:

Ha ha, ko se zadnji smeje ...

dechko i dalje pricha a nishta ne govorish.

mozda je vec kasno ali sta je sa SOny vaio da li si to probao da najdjes?

Odustao sam od HP NX6125 po meni ne vredi,baterija jedva sastavlja 2 sata isto kao na Sempronima, kuciste i nosac ekrana nisu bas najkvalitetnije odradjeni losa plastika, tastatura se malo ugiba tokom kucanja.

Kupio sam ASUS M6B00R
Pentium M 1.6 2MB cache
15'4 WIDE
512RAM DualChanel
60GB 4200rpm HDD
8x DVD+-RW/DL TssT TOSHIBA SAMSUNG STORAGE TEHNOLOGIES ???
ATI RS300 ChipSet
ATI RADEON 9100IGP (krade 32-128 MB RAM-a ).
Power4Gear+

Prezadovoljan sam,baterija moze skoro 5 sati !
Kvalitet je odlican prva liga, tastatatura mekana sa kratikim hodom tastera ( ugibanje tastature je prsutno u minimalnojmeri mora bas jako da se pritisne da bi se uvila ) , ekran odlican, zavrsna odrada perfektna.

samo jos da kazes cenu, garanciju i gde si ga kupio

PAKOM Computers, 1280e.
Garancija 24 meseci, 12 meseci na bateriju.
Po meni vredi svaku paru preopruka !

Vrh Dno