Šta je novo?

Asus 9570td 128mb

• Začetnik teme Začetnik teme rotkod
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

rotkod

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2003
Poena
710
Da'l je neko probao...
Vidim da joj je sada cena oko 130 € pa sam mislio da pazarim, ako neko ima...
Kakva je... neki test... :wave:

rotkod je napisao(la):
Da'l je neko probao...
Vidim da joj je sada cena oko 130 € pa sam mislio da pazarim, ako neko ima...
Kakva je... neki test... :wave:

To ti nije pametna kupovina. Skupi jos malo para pa kupi MSI FX5900SP ili XT, koje za 50 evra vise nude *dosta* vece performanse.

To sam i mislio!
Nego ima li negde da se kupi isto to samo od ASUSA? :wall:

A sto mora da bude ASUS?

rotkod je napisao(la):
To sam i mislio!
Nego ima li negde da se kupi isto to samo od ASUSA? :wall:

Zasto si bas navalio na ASUSa? MSI je nVidinin strateski partner. Kupovinom njihove kartice sigurno neces pogresiti. A i koliko vidim, MSI je cenovno dosta povoljniji od ASUSa.

Biću iskren.Ne umem da objasnim.
Sa njima do sada nisam imao problema?

rotkod je napisao(la):
Biću iskren.Ne umem da objasnim.
Sa njima do sada nisam imao problema?

Ih, brate mili :d

To apsolutno ne znaci nista. Pogotovo ne u danasnjem vremenu gde se sve menja cak ne od generacije do generacije vec od cenovne klase do cenovne klase.

Neces imati nikakvih problema bilo sta iole firmiranije da uzmes...abit, asus, msi, club3d, safir, sparkle, prolink, sta god da nadjes, bez obzira da li je rec o ati ili nv cipovima. Karte treba da biras po novcaniku. Eventualno ako ti treba occ karta onda se izbor delimicno suzava ali i to je daleko sire od koncentrisanja samo na asusa...🙂 Cak je asus jedan od losijih po tom pitanju od dobrih firmi.

Nemam nameru da pokrećem raspravu niti da nekog sekiram, ali...
Sa Gigabyte 9500 pro, Club3d 9700, MSI 5200 TVR, Gigabyte 9700 pro, Sapphire 9600 pro sam imao određenih problema da ne navodim za svaku primer, ali evo konkretno Club3d 9700... poslednja dva primerka koja sam našao tada u prodaji.
Kada sam instalirao karticu u kompjuter po uključivanju je bio potpuno mrtav.Vratim karticu daju mi drugu... radi kartica sve super.Kad ono TV izlaz ne radi. Vratim karticu. Potrošio sam tako i vremena i živaca i benzina i...
Što se mene tiče ati je hardverski car, a softverska nula. Driveri su mu iz dana u dan sve veći i veći.
Nvidia i dalje vlada.
Pomalo nekom glup razlog, ali dosadilo mi je da kad kupim novu karticu ona ne radi kako treba. Tada jednako onoliko koliko sam bio sretan budem nesretan.
I šta onda sve ponovo vraćaj karticu prodavcu... pa onda kupim neku
alternativu.
Tako sam došao do tog skupog ASUSA koji mi zato i nije skup svaka njegova kartica je radila na mom kompu.
Možda sam ja maler ili roba koju mi u Srbiji dobivamo nije ista kao ona na zapadu...
Još kad sam tu pročitao da i 9600XT ima neko zujanje... kuku... :wall:
Udavih sa pričom.
Evo i konfiguracija:
Za ploču postoji i upozorenje (serijski broj od ati kart.) koji modeli ati rade stabilno na njoj sa i bez kloka.

P4 2.4GHz FSB800
P4C800-E DL
4X256 DDR Kingston
5600 Video suite (325/600)
4X80 GB Maxtor (2SATA)

Opti pozdrav ,ali umesto rotkod ću da stavim maler! :bottle:

rotkod je napisao(la):
Opti pozdrav ,ali umesto rotkod ću da stavim maler! :bottle:

Ne znam sta da ti kazem, ocito si maler...doduse kazes da si uzeo zadnja 2 9700 u gradu, a to su vrlo lako mogli biti prethodno reklamirani primerci dati tebi po sistemu "ako prodje". Ne znam, moguce je da si bio nesrecan sa ati kartama, ali generalno moja primedba se nije odnosila samo na ati vec i na proizvodjace nv kartica. Kod njih je zaista situacija takva da nemas brige dogod se drzis nekog iole proverenog proizvodjaca.

Pozdrav

doduse kazes da si uzeo zadnja 2 9700 u gradu, a to su vrlo lako mogli biti prethodno reklamirani primerci dati tebi po sistemu "ako prodje".

Vidiš na to nisam pomislio! :bottle:

Nazad
Vrh Dno