Nemam nameru da pokrećem raspravu niti da nekog sekiram, ali...
Sa Gigabyte 9500 pro, Club3d 9700, MSI 5200 TVR, Gigabyte 9700 pro, Sapphire 9600 pro sam imao određenih problema da ne navodim za svaku primer, ali evo konkretno Club3d 9700... poslednja dva primerka koja sam našao tada u prodaji.
Kada sam instalirao karticu u kompjuter po uključivanju je bio potpuno mrtav.Vratim karticu daju mi drugu... radi kartica sve super.Kad ono TV izlaz ne radi. Vratim karticu. Potrošio sam tako i vremena i živaca i benzina i...
Što se mene tiče ati je hardverski car, a softverska nula. Driveri su mu iz dana u dan sve veći i veći.
Nvidia i dalje vlada.
Pomalo nekom glup razlog, ali dosadilo mi je da kad kupim novu karticu ona ne radi kako treba. Tada jednako onoliko koliko sam bio sretan budem nesretan.
I šta onda sve ponovo vraćaj karticu prodavcu... pa onda kupim neku
alternativu.
Tako sam došao do tog skupog ASUSA koji mi zato i nije skup svaka njegova kartica je radila na mom kompu.
Možda sam ja maler ili roba koju mi u Srbiji dobivamo nije ista kao ona na zapadu...
Još kad sam tu pročitao da i 9600XT ima neko zujanje... kuku... :wall:
Udavih sa pričom.
Evo i konfiguracija:
Za ploču postoji i upozorenje (serijski broj od ati kart.) koji modeli ati rade stabilno na njoj sa i bez kloka.
P4 2.4GHz FSB800
P4C800-E DL
4X256 DDR Kingston
5600 Video suite (325/600)
4X80 GB Maxtor (2SATA)
Opti pozdrav ,ali umesto rotkod ću da stavim maler! :bottle: