crossfire
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 17.01.2003
- Poena
- 1,019
Savjetovao sam momka da kupi navedenu kartu i zamjeni svoju mx440. Rekao sam da moze fino da se o/c i on ju je kupio. Radio je to (o/c) pomocu Ati Tray Tools. Kada je dosao do 370/440 i pokrenuo 3dMark 05 (pao mu je mRak :d ) sistem se resetovao. Sada prilikom paljenja compa sistem se UVIJEK restartuje. Izbacuje nesto tipa "Error loading system", kako on rece. Malac mi je dosao placuci da je nesto sjebao (mislim da krivi mene).
Pretpostavljam da je do napajanja(krsh kinez do 300Wmax, vjerovatno i manje). Zove da JA dodjem i da mu POPRAVIM kompjuter.
Ako moze pomoc kojim redoslijedom da radim i kako!? Ne bi da jos vise zaglavim.
Da li bi pomogao molex, tj. prikljucivanje istog (mada sumnjam)? Prebacivanje karte u drugi kompjuter i obaranje klokova na default??? Ne znam!
P.S. Vjerovatno je bilo rijeci o ovome, ali krecim fucking home :wall: :wall: i nemam vremena da "search-ujem"!
:wave:
Pretpostavljam da je do napajanja(krsh kinez do 300Wmax, vjerovatno i manje). Zove da JA dodjem i da mu POPRAVIM kompjuter.
Ako moze pomoc kojim redoslijedom da radim i kako!? Ne bi da jos vise zaglavim.
Da li bi pomogao molex, tj. prikljucivanje istog (mada sumnjam)? Prebacivanje karte u drugi kompjuter i obaranje klokova na default??? Ne znam!
P.S. Vjerovatno je bilo rijeci o ovome, ali krecim fucking home :wall: :wall: i nemam vremena da "search-ujem"!
:wave: