Šta je novo?

Asus 8800gt?

lukasspro777

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2007
Poena
309
Da li se isplati uzimati ASUS 8800GT 512mb 256bit...?Kakve rezultate daje u igrama?Vazhno mi je samo da je to jedna od boljih solucija,a ne najgora,jer mi se chesto deshava da uzmem grafu od proizvodjacha chija verzija ima loshije rezultate od ostalih.

nemoj referentnu

Referentne karte sa tim pljosnatim kulerom se generalno dosta greju,tako da ti ja preporucujem Palitovu 8800GT sa plavim dual slot kulerom 185-190e. Ili neku drugu ne samo ne Gigabyte da ti ne bi zvecao kuler na maksimalnom broju obrtaja vec mozda jos nesto trece.Palit, ili da uzmes Inno3D IChill ...Ili Asus sa drugacijim kulerom...

po meni asus je ****** i izegavaj ga,ja sam se prevarrio pa sam uzeo njihovu 8600gts,em sto daje losije rezultate nego druge 8600gts em sto ne moze da se klokuje jer odma krene da benavi,makar ej pipno i za o.5mhz

To zavisi od modela.
Asus 9600gt se odlično klokuju i uskoro uzimam jednu.

Nema veze ta se bar kloka ko luda, je*es buku😀.

Poseduje Palit (XpertVision) ...ja sam tu buku rešio sa jednim Cooler Master (CM) Z1 (pasiva 😀). Plus sam dodao jedan malo bolji CM 80 fan, podesio broj obrtaja na 1400 i milina... tačnije tišina.
Pre toga je bila nesnosna buka. 😡
Pozdrav :wave:

Poslednja izmena:
Ja imam Asusovu 8800GT,ali sa Zalmanovim coolerom.Tako sam je kupio.Graficka se uopste ne cuje i ne greje se.Moja velika preporuka,jer sve igre teram na Max.
Ovi sto se bune da je grafika losa,to su oni koji su se zeznuli pa uzeli onu sa losim coolerom.

I-Chill je prva liga!!!!!

Ja sam kupio XFX Alpha Dog verziju i nisam se pokajao. Koliko se ja razumem sa njeom mozesh da terash 700MHz u jezgro 2000MHz na memoriju i meni na standardnim klokovima sa E6750(klokovanim na 3.2GHz) i 2GB 800MHz RAM tera sve na max na 22" wide monitoru. Moja preporuka.

Re:

Hvala puno na odgovorima!BTW shto je MSI(512MB) kartica toliko jeftinija od ostalih 8800GT?Niko se nije zalio na nju,a kol'ko vidim po chasopisima,daje iste,a ako ne i bolje rezultate od ostalih.

Juri gso i kusur potrosi na pivo

Juri gso i kusur potrosi na pivo

Razlika je primetna (nije drasticna, ali je taman) izmedju 8800GT i svih ovih kartica koje su ispod nje u cenovnom rangu, tako da, nek juri on ipak 8800GT.

Asus sad sve 8800GT prodaje sa Glaciatorom iako se na slikama nekih nasih uvoznika vidi da je to ona stara.Karta je ok,ne cuje se,fino se hladi...E sad OC nisam probao jer mi je bula da nekome przim kartu,ali na deafult je sasvim pristojna.

Asus sad sve 8800GT prodaje sa Glaciatorom iako se na slikama nekih nasih uvoznika vidi da je to ona stara.Karta je ok,ne cuje se,fino se hladi...E sad OC nisam probao jer mi je bula da nekome przim kartu,ali na deafult je sasvim pristojna.

I ja sam imao prilike da je vidim u radu na defaultu, sasvim dobra kartica.

Taj Glacitor kuler nisam mogao da cujem na 3850, svaka preporuka.

pa i ne vidim da je 256 gt nesto brzi cak je i sporiji od gso 768 a skuplji....

danas je izašao neki test ECS 8800GT 256 i mogu reći da je za 2-3 frejma sporija od 512 modela (kad se malo overklokuje) ali i referentna nije za baciti a sad već ima za 10-11000 dindži.

danas je izašao neki test ECS 8800GT 256 i mogu reći da je za 2-3 frejma sporija od 512 modela (kad se malo overklokuje) ali i referentna nije za baciti a sad već ima za 10-11000 dindži.
Danas... ?
Testova 8800GT 256MB vs. 8800GT 512MB je pun net, jos podavno su radjeni, i zakljuceno je da verzija sa 256MB nije dobar izbor, jer je svega 10-15 evra jeftinija, a solidno zaostaje u vecini naslova, narocito kada se podigne rezolucija i popale AA i AF modovi.
Isto kao sto su 1GB modeli klasican overkill za ovu kartu.

Suma sumarum: 512MB je potaman za ovu kartu, em kolicinski, em cenovno, em po performansama.

A jel bolje 8800GT ili 9600GT ??

8800gt naravno ali i skuplje taman koliko je bolje

Danas... ?
Testova 8800GT 256MB vs. 8800GT 512MB je pun net, jos podavno su radjeni, i zakljuceno je da verzija sa 256MB nije dobar izbor, jer je svega 10-15 evra jeftinija, a solidno zaostaje u vecini naslova, narocito kada se podigne rezolucija i popale AA i AF modovi.
Isto kao sto su 1GB modeli klasican overkill za ovu kartu.

Suma sumarum: 512MB je potaman za ovu kartu, em kolicinski, em cenovno, em po performansama.

ne znam šta ti to znači Danas...?
ja nisam rekao da je uopšte 256 model tek taj dan imao prvi test nego ECS-ov.
ECS pravi matične ploče, a grafičke kartice malo ređe. i po rezultatima nije uopšte loš izbor.

ne znam šta ti to znači Danas...?
ja nisam rekao da je uopšte 256 model tek taj dan imao prvi test nego ECS-ov.
Aha... OK, nisam te dobro razumeo.

Mada, onda ne znam sta je toliko specijalno u vezi tog ECS modela...
ECS pravi matične ploče, a grafičke kartice malo ređe. i po rezultatima nije uopšte loš izbor.
Pa kazem ti, i dalje je suvise mala razlika u ceni izmedju modela sa 256 i 512MB da bi se isplatila kupovina slabijeg modela.

Uzimam uskoro neku od ovih kartica pa me zanima koja je bolja
9600gt sa 1G ili 512mb DDR3?
8800gt sa 1G ili 512mb DDR3?
Asus ili Gigabyte?
Za nove igre u visokim rezolucijama...

Nazad
Vrh Dno