Rizmal
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.01.2005
- Poena
- 725
Moja oprema
- Ostale periferije
- PS5 Dig + FanatecDD+
- Laptop
- McBook Pro 15
- Tablet
- Apple iPad Pro
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch 7
- Pristup internetu
- Kablovski internet
dakle sam naslov teme kaze u cemu je problem,ventilator (provereno preko vise programa) radi fixno na 30%.Ni manje ni vise.Preko RivaTunera 2.20 sam ga podesavao na vrednosti manje/vece od 30% i nakon restarta ventilator se vrti podesenom brzinom sve dok ne pokrenem neku 3d aplikaciju/igru,cim je pokrenem vent se vrati na 30% .Da napomenem grafu imam vec skoro godinu dana i od pocetka je bila toplija i zato sam stalno gledao sta bi mogao biti problem jer na sebi ima veliki i dobar kuler.Da li neko ima resenje za ovaj problem jer nemoguce je da ventilator na kuleru neradi na vecem procentu obrtaja pri pokretanju 3d aplikacija/igara vec se karta greje,ne preterano ali ne ni malo,a naravno od OCa nema ni reci jos od pocetka jer prvi put kad sam piokusao odma se pregrejala iako sam je digao za 20-ak mhz za cpu grafe,o cemu sam ovde pisao pre oko godinu dana....da li moze nekako da se rucno podesi da brzina ventilatora bude veca od 30% kad se pokrene neka 3d aplikacija/igra???
PS-Nikakva resenja tipa lemljenja i modovanja grafe me ne interesuju jer nameravam da je menjam uskoro!!!
PS-Nikakva resenja tipa lemljenja i modovanja grafe me ne interesuju jer nameravam da je menjam uskoro!!!