@kara
Verujem da si ti posten i dobar i...sve. Ipak mislim da jedan serviser/prodavac NE SME da postavi takvo pitanje "da li prejako napajanje moze da spali graficku kartu". Slazem se da se niko nije naucen rodio, ali mora da postoji neka granica sa kojim znanjem mozes da radis takav posao. Upravo juce je moja devojka primila u frizerski salon ucenicu od 26g, koja ima dete. Zamolila je da je primi da uci i da radi za dzabe, bez dinara.
Opet naglasavam da nisi ti kriv sto neznas, a radis, cak je pohvalno ako se trudis da naucis.
Poenta ovoga je da je kriva firma koja te je zaposlila kao servisera/prodavca. Zbog takvih firmi i takvog poslovanja je ovakvo stanje u drzavi. Ne strucni ljudi rade posao i obaraju cenu rada ljudima koji znaju, a za uzvrat dobijamo ne kvalitetnu uslugu. Malo da preuvelicam stvari. Posto se vidi da si ne strucan, sta bi se desilo, da te ne daj boze udari struja, sa fatalnim posledicama na radnom mestu? Zamisli sta bi bilo da rade ne strucni lekari? Sve takve poslodavce treba uhapsiti i odrati im kozu sa ledja.
Za sve ovakve stvari treba kriviti nas tj. narod, zato sto smo budale. Odem ja u postu i tamo neka nadrkana salterka koja ne zna da radi posao. Naj kulturnije sam postavio pitanje, na koje verovatno nije znala odgovor i pocela je da se izdrk*va na meni. UHH. Prijavio sam to uredno njenom sefu, ali vidim da i dalje radi tamo. Verovatno je ona necija mama, baba, komsinica ili slicno. Slucajno pricam sa komsiom, on mi kaze da nam je to komsinica, da je dobra zena k'o leba i da ima dvoje dece. Kaze kako si to mogao? STRASNO Pa sta mene boli paja sto je neko dobar k'o leba i ima kol'ko oces dece, ima drugih poslova pa neka radi ono sto zna. Zbog takvih stvari "on je dobar ko leba, nemoj njega" mi ispastamo.
Ista stvar je i sa zaposlenima koji pristaju da rade kao ne prijavljeni.
Nadam se da cemo se u skorije vreme opametiti.
Naglasavam da ovaj tekst nije nikome licno upucen nego je upucen nama (obicnim ljudima), da malo mucnemo glavom i stanemo na put onima (poslodavcima) koji bi da nam skidaju kozu sa ledja.