Šta je novo?

ASUS 7970 TOP otkljucavanje napona

Pa što ne napisa ranije, da ne pržimo karte mesecima :d Jesi probao niže od toga, ove moje sa ~70 ASICima rade i na 1000mV 1020/1250 + Karloth cgminer = 722khash i 900W cela mašina.

Pisao sam u temi hardware za kopanje ali ovu sam temu zaboravio da postoji. Probacu nize 1000mV stavio sam karloth miner i isto mi bacaju 710.

Sa vodom vam se investicija vrati posle 1-2 meseca jer mozete da iscedite kartice na max , mogu 4x280X da rade na napajanju od 850W cuvate karte i napajanja, sutra kad hocete da ih prodate dobicete vecu cenu jer niste silovali GPU a ventovi su vam novi, sto se tice potrosnje struje ostaje ista ako ne i manja jer bez obzira sto vam GPU radi na 740-780 kHs radi na naponu od 1,125 i manje a sam GPU manje vuce struju jer je mnogo hladniji, ventovi koji su vam radili na kartama sad ne rade plus sto ja preporucujem da pumpe i ventovi koji duvaju na hladnjak (ako ne ide cesmovaca) idu preko nekog ipravljaca ili da su na 220V, pa tako ne opterecujete ni plocu . Sve u svemu kad saberete mnogo se dobija, jeste investicija ali kako kaze narod ako ne ulozis ne mozes ni da dobijes, pogotovu sad kad udare vrucine, cinimi se da je prosle godine bilo lakse u ovom periodu tj bilo hladnije vec sad vidim da se priblizavam temp za paljenje klime mogu da zamislim kako je kod vas koji ste na ventovima , bas sam uzeo da experimentisem sa jednim novim rigom(4X280X) koji nisam bacio pod vodu jer ne stizem ni za sebe da napravim WB i soba u kojoj se nalazi je na 25-26 stepeni. Ne mogu da tvrdim ali sa vodom moze da se po rigu dobije cela jedna karta jer moraju da se obaraju klokovi

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno