Šta je novo?

ASUS 7800 GTX Top Power

neo geo

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
395
Pitanje za drugara, koji je pred kupovinom ove karte, pa ga zanima koliko vuce struje maksimalno, odnosno pri 12v (ako sam ga dobro shvatio), i da li njegov qtec napajanje od 500w (opet nisam siguran da li se qtech tako i pise) moze podrzati karticu koju namerava kupiti.

Googlali smo malo, ali nismo nasli ovo za potrosnju.

Pazi ja ne znam koliko trosi kartica, ali 500w bi MORALO da bude dovoljno

Dovoljno je 500W.

ne, ne mora da znaci da je dosta 500W. mozda nece biti dosta ni 600W. sve zavisi ko je potpisao napajanje. ljudi teraju GTX na 360W, enermax a opet ljudi se zale da ne mogu da upale masinu sa recimo codegen 550W i slicno...

druga stvar, ne znam kako ste vi to guglali ali prvi link koji se meni pojavio je ovaj
http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Previews/G70preview/11.html

dakle sve zavisi, mozda ce super da radi a mozda nece hteti komp ni da se upali.

Izolovana potrošnja kartica:

Prilozi

• ultra-high-end_power.gif
    ultra-high-end_power.gif
    4.3 KB · Pregleda: 105
Zar nema ona zasebno spoljno napajanje! Il je to mozda dualcore GT.

Hvala svima, napisao sam da je napajanje od firme Qtech ,kako mi rece, i na njemu sada bez problema radi 6800 GT...po ovom linku 7800 trosi malo vise od 6800, ali je pitanje da li to vazi i za tu Top Power mrcinu.

Bolje reci drugu da saceka malo

Posto prelazi sa 6800gt-a na visu klasu bolje mu je da saceka i pazari neki x1900 XT radeon veruj mi imace veci skok performansi 1.1ns memorija na vecini kartica ce moci da radi na 1.8ghz a napolju su se vec pojavili asus i sapphire retail kartice :banana:

Gledali smo i te karte, ima uostalom na benchu sjajan test, ali znas kako je sa ljudima koji 'ne mogu' da cekaju, a i pride ima jako dobru ponudu za ovaj GTX top power ...
u svakom slucaju pokazacu mu ovaj thread, da ne misli da sam ja jedini koji mu kaze da ceka...

Vrh Dno