Šta je novo?

Asus 7600Gt-Crkla?

R9200Se

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2005
Poena
304
Naime igrajuci WoW komp mi je zakucao iako mi se to do tada nije desavalo.S obizrom na to da nije bilo drugog izbora osim rucnog restarta,odradio sam ga i na moje cudjenje docekao me je BSOD(nesto nv4_mini.sys,pa sam odma spojio da ima neke veze sa driverom).Odem u safe mode,deinstalliram nvidia display driver i win se normalno staruje bez problema.Zatim krecem da instaliram drivere i bum,komp se zakuca na pola instalacije izbacivsi opet BSOD.Tu sam se vec zabrinuo da je karta otisla u k.Odem opet u safe mode i pokusam da iz istog instaliram drivere i sve prodje ok.Opet restartujem i pokusam da dignem win u normal modu i opet BSOD.Naravno nisam imao drugog izbora nego da izbrisem drivere iz safe moda i da normalno dignem win.Reinstalliram win na formatiranu particiju i opet ista stvar.Pokusam sa po jednim modulom RAM-a,opet ista stvar.E sad jedina stvar koja mi nije jasna,je to sto mi sve radi ok dok drivera nema a kad pokusam da ih instaliram dogadja se situacija gore objasnjena.Probao sam sa nekoliko verzija drivera,prethodno koristeci DriverCleanerPro i ista stvar.Da li je karta za kantu ili joj mozda ima spasa?
Izvinjavam se na duzini posta..:wave:

Hmmm... Koje napajanje imash i koliko je staro ??

Inache nevalja ti nick i avatar 😛

Vrlo je verovatno da je kartica otisla u k***c, ali probaj je u nekom drugom racunaru pa vidi sta ce biti.

Instaliraj grafu na čist Win ili je isprobaj kod nekog drugog - pa će ti biti jasno da li je do nje ili je u pitanju nešto drugo.

Vec je rekao da je probao i sa reinstalacijom Windowsa.

Napajanje je neko no-name 400W ali je konfiguracija radila s njim oko godinu dana bez problema.Inace malo pre sam probao sa prijateljevom karticom(sve ok s njom) i mogu da zakljucim da je moja kartica 99% ******a.Ali nije mi jasno zasto nema nikakvih problema dok nema drivera,znaci nikakvih artifakta i slicno.Na nekom stranom forumu su mi rekli da je moguce da je memorija na kartici sprzena ali to kao nije sigurno.U svakom slucaju,hvala sto ste pokusali da pomognete 🙂

R9200Se je napisao(la):
Napajanje je neko no-name 400W ali je konfiguracija radila s njim oko godinu dana bez problema.Inace malo pre sam probao sa prijateljevom karticom(sve ok s njom)

A jesi probao tvoju karticu kod njega ili samo njegovu kod tebe ?? Mozda je bash napajanje problem poshto je no name i staro godinu dana...

Poslednja izmena:
@R9200se

ej al ipak promeni napajanje mozda ti je ono poderalo karticu,:wall: bez obzira sto sa drugom radi Ok pa tek onda bodi drugu verovatno novu...:smoke:

Poslednja izmena:
Sta god da joj se desilo,zamenio sam je novom karticom.Hvala vam sto ste pokusali da mi pomognete.Cheers :banana:

Nazad
Vrh Dno