R9200Se
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 304
Naime igrajuci WoW komp mi je zakucao iako mi se to do tada nije desavalo.S obizrom na to da nije bilo drugog izbora osim rucnog restarta,odradio sam ga i na moje cudjenje docekao me je BSOD(nesto nv4_mini.sys,pa sam odma spojio da ima neke veze sa driverom).Odem u safe mode,deinstalliram nvidia display driver i win se normalno staruje bez problema.Zatim krecem da instaliram drivere i bum,komp se zakuca na pola instalacije izbacivsi opet BSOD.Tu sam se vec zabrinuo da je karta otisla u k.Odem opet u safe mode i pokusam da iz istog instaliram drivere i sve prodje ok.Opet restartujem i pokusam da dignem win u normal modu i opet BSOD.Naravno nisam imao drugog izbora nego da izbrisem drivere iz safe moda i da normalno dignem win.Reinstalliram win na formatiranu particiju i opet ista stvar.Pokusam sa po jednim modulom RAM-a,opet ista stvar.E sad jedina stvar koja mi nije jasna,je to sto mi sve radi ok dok drivera nema a kad pokusam da ih instaliram dogadja se situacija gore objasnjena.Probao sam sa nekoliko verzija drivera,prethodno koristeci DriverCleanerPro i ista stvar.Da li je karta za kantu ili joj mozda ima spasa?
Izvinjavam se na duzini posta..:wave:
Izvinjavam se na duzini posta..:wave: